Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$61.884
% 1.21
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 61.884
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Binance CEO’su: Bu Coinleri Tutuyorum! Satmam

Binance CEO’su, mevcut kripto para ayı piyasası boyunca yorumlarını paylaşmaya devam ediyor. Şu anda, piyasalar yatay hareket ederken,  CEO’su Changpeng Zhao, elinde tuttuğu coin’lerden bahsetti.  İşte detaylar…

Binance CEO’su Bitcoin ve BNB tutuyor

Yakın tarihli bir tweet’te Binance CEO’su Changpeng Zhao, kriptoya yönelik güçlü inancını sergiledi.  Bitcoin (BTC) veya Binance Coin (BNB) satmadığını açıkladı. Verilere göre, yukarıda bahsedilen iki kripto para biriminin fiyatları, ilgili tüm zamanların zirvelerinden sırasıyla yüzde 70.85 ve yüzde 65.86 düşmüş durumda. Associated Press ile 2021 röportajında ​​Zhao, evini sattıktan sonra 2014 yılında Bitcoin satın aldığını iddia etti. Bitcoin’in fiyatı, satın alımından kısa bir süre sonra 600 dolardan 200 dolara düştü, ancak o zaman da paralarını satmadı.

En büyük kripto para birimi, pek çok kez yükseliş ve düşüş döngüsünden geçti. Ancak bunlara rağmen, Binance CEO’su, Bitcoin zulasının çoğunu elinde tutmayı başardı. Zhao ayrıca, işlem hacimlerine göre en büyük kripto borsasının yerel tokeni olan Binance Coin’in net değerinin çoğunluğunu temsil ettiğini söylemişti. Ayrıca Binance’te de hissedar olduğu biliniyor. Bloomberg Milyarder Endeksi’ne göre, Zhao’nun net değeri 18.7 milyar dolar. Bu da onu dünyadaki en zengin 77. kişi yapıyor. Ancak, Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere, net değeri, kripto para piyasasının korkunç durumu nedeniyle 76 milyar dolarlık büyük bir düşüş yaşadı.

Yine de, en zengin kripto para girişimcisi ayı piyasasından etkilenmiyor. Geçen ay Zhao, Bitcoin’in “birkaç ay veya yıl içinde” 70.000 doları geri alabileceğini tahmin etmişti. Zhao ayrıca, düşen Bitcoin fiyatı nedeniyle şirketi şu anda büyük kayıplar yaşayan MicroStrategy CEO’su Michael Saylor’un “en son gülen kişi” olacağını tahmin etti.

Ayı piyasasının başlangıcı: Neler olmuştu?

Geçen Perşembe ikinci çeyreği tamamlarken, kripto piyasasının Haziran ayındaki düşüşü, 2010’da borsalarda kullanıma sunulduğundan bu yana en kötü ay oldu. BTC’nin değeri ay içinde yüzde 38’den fazla düştü. ETH’nin piyasa değeri ise yüzde 47 düştü. Bu derin kayıp, Luna’nın Mayıs ayındaki çöküşünün ardından geldi. Ayrıca kripto kredi platformu Celsius’un alanda geniş bir satışa yol açan krizi geldi.

Geleneksel pazarlar da zor zamanlar geçirdi. Geçen Perşembe’ye kadar geçen altı ay, ABD borsasının 1970’ten bu yana bir yılın en kötü ilk yarısıydı. Enflasyonla ilgili endişeler, Salı günü yüzde 0,42 düşüşle kapatan gösterge Dow üzerinde baskı oluşturmaya devam etti.  Bitcoin (BTC), Temmuz ayına girdiğinden bu yana 19.000 ila 20.000 dolar arasında nispeten dar bir aralıkta kalmaya devam etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir