Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.449
% 0.30
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.449
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance CEO’su Bitcoin İle İlgili Hedef Fiyatını Açıkladı

Binance CEO’su Richard Teng, Bitcoin’in borsa işlem gören fonlardan (ETF’ler) gelen girişlerle 80,000 doları aşabileceğini tahmin ediyor.

Teng daha önce kripto paranın yıl sonunda 80,000 dolara ulaşacağını belirtmişti ancak şimdi “arzın azalması ve talebin devam etmesiyle” bunun üstesinden gelebileceğini söylüyor. Bangkok’taki bir etkinlikte konuşan Teng, son zamanlarda ABD’nin Bitcoin ETF lansmanının kurumsal yatırımcıları çekmedeki önemli rolünü vurguladı.

Önde gelen kripto para birimi bu yıl %56 artarak geçen hafta neredeyse 73,798 dolarlık tarihi bir yükseklik kaydetti. Ancak Bloomberg raporuna göre, yatırımcılar arasında potansiyel bir balon endişesi yükseldi ve bu da son zamanlarda oynaklığa ve satışlara neden oldu.

Teng, Binance’in Kurucu Ortaklarından Changpeng Zhao’nun Kasım ayındaki istifasının ardından CEO görevini üstlendi. Bu, şirketin ABD otoriteleri ile 4.3 milyar dolarlık çarpıcı bir anlaşmaya varmasının ardından geldi.

Bloomberg raporunda, CEO, tahminin kendi kişisel görüşü olduğunu yineleyerek, Bitcoin rallisinin “düz bir çizgi” olmayacağını ekledi. Teng, “yükselişler ve düşüşlerin” piyasaya iyi geleceğine inanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir