Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.218
% 1.19
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.218
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance CEO’su, Abu Dabi’de Yatırımcılarla Bir Araya Geldi

Binance CEO’su Changpeng Zhao, kripto sektörünü kurtarma fonuna nakip toplamak amacıyla Abu Dabi’de yatırımcılarla bir araya geldi.

CZ, sektörü kurtarmak için çalışmalarına devam ediyor.

Binance CEO’su, Yatırımcılarla Buluştu

CZ, Birleşik Arap Emirlikleri Ulusal Güvenlik Danışmanı Şeyh Tahnoon Bin Zayed’e bağlı kuruluşlar da dahil olmak üzere birçok yatırımcılayla bir araya geldi. Fonun büyüklüğü ve hangi projelerin destekleneceğine dair bir bilgi ise henüz paylaşılmadı. Fonun birkaç hafta içinde kurulması planlanıyor.

Binance sözcüsü, Bloomberg’e verdiği demeçte, toplantıların küresel düzenleyici meselelere odaklandığını belirtti.

Binance CEO’su geçtiğimiz hafta, likidite krizinde olan kripto para projelerine yardım edebilmek için bir kurtarma fonu oluşturulduğunu söyledi. CZ ayrıca, kripto platformlarının FTX’e benzer bir akıbet yaşamamaları için belirlemiş olduğu altı ilkeyi açıkladı.

FTX’in çöküşünün ardından kripto sektöründeki kriz derinleşmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün kripto platformu Genesis de, fon bulamadıkları takdirde iflas edebileceklerini açıkladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan CZ, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada yatırımcılarla görüştüğünü yalanladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir