Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.516
% 0.85
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.516
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Bu Altcoinlerin İşlem Çiftlerini Delist Ediyor!

binance, Altcoin, Delist

Binance, dünyanın en büyük kripto para borsası olarak biliniyor. Ancak, 27 Aralık Çarşamba günü yaptığı resmi açıklama ile bir dizi kripto parayı spot işlemlerden çıkaracağını duyurdu.

Dikkatinizi Çekebilir: Kripto Piyasasında Günün En Popüler Altcoinleri – Yükselenler ve Düşenler

Bu değişiklik, Apecoin (APE), ARPA (ARPA), Beta Finance (BETA), Convex Finance (CVX), Ethereum Name Services (ENS), Eos (EOS), Ethereum Classic (ETC), Kava (KAVA) ve Pax Gold (PAXG) gibi 10 farklı kripto paranın işlem çiftlerini içeriyor.

Binance’ın açıklamasına göre, APE/BNB, APE/EUR, ARPA/ETH, BETA/ETH, CVX/BTC, ENS/BNB, EOS/EUR, ETC/EUR, KAVA/BNB ve PAXG/BNB işlem çiftleri, Türkiye saati ile 29 Aralık’ta 05.00’te spot işlemlerden kaldırılacak ve alım-satımı durdurulacak. Bu değişiklikle birlikte, aynı işlem çiftlerine bağlı olan ticaret botlarının da kapatılacağı ifade edildi.

Ancak, Binance, kullanıcıların bu varlıklar için platformda bulunan diğer işlem çiftlerinde alım-satım yapmaya devam edebileceğini belirtti. Bu, kullanıcıların portföylerini yönetme ve ticaret yapma konusunda esnekliklerini sürdürebilecekleri anlamına geliyor. Kripto para piyasası sürekli değişiyor ve borsalar, kullanıcılarına en iyi hizmeti sunmak için zaman zaman portföylerinde değişikliklere gidebiliyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir