Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.719
% 5.71
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.719
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Binance Bu Altcoin İçin Duyuru Yaptı: Fiyat Fırladı Gitti!

İşlem hacmiyle en büyük kripto para birimi borsası olan Binance ve bir altcoin için yeni bir gelişme var. Birkaç kripto para borsası kısa süre önce, Terra yatırımcılarını tekrar bir araya getirme çabasının bir parçası olarak bir etkinliği açıkladı. Yaklaşmakta olan yüzde 1.2’lik Terra Luna Classic (LUNC) vergi yakımını destekleyeceklerini duyurdu. İşte detaylar…

Binance, LUNC için duyuru yaptı

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz gibi; MEXC Global, KuCoin ve Gate.io, teklif Terra’nın ana ağında uygulandığında LUNC için yüzde 1,2 vergi yakmayı uygulayacaklarını açıklayan dünyanın en iyi borsaları arasında yer alıyor. Binance’in LUNC için yüzde 1,2 vergi yakmayı uygulamayı da düşündüğü görülüyor. Dünyanın en büyük ticaret platformu tarafından bugün yayınlanan bir blog gönderisine göre Binance, Terra Classic Network’ün LUNC’si için cüzdan bakımı yapacağını söyledi. Bakım 8 Eylül 2022’de TSİ 9’da başladı.  Dört saat sürecektir.

Planlı bakım sırasında, borsa LUNC tokenları için yatırma ve çekme işlemlerini askıya alacak. Ancak, ticaret her zamanki gibi devam edecek. Terra yatırımcıları tarafından, projenin stablecoin’i UST’nin Mayıs 2022’de dolara karşı sabitini kaybettiğinde bir çözüm önerisi gelmişti. Uğradıkları kayıpları tamamen telafi etmenin tek yolu olarak yüzde 1,2 vergi yakma önerisinin görülmesi dikkat çekici. Teklif, tüm LUNC işlemlerinde uygulanacak yüzde 1,2’lik bir vergi gerektiriyor. Vergi yoluyla elde edilen coin’ler, tokenın toplam arzından kalıcı olarak kaldırılacak. Böylece coin’in değeri artacak ve yeni yatırımcılar çekilecek.

LUNC fiyatı sıçradı

Terra Classic topluluğu, LUNC fiyatını 0,0005 dolar hedefine ulaşması için başarılı bir şekilde zorladı. Yaklaşık 3.5 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile Terra Classic, şimdi ilk 30 kripto listesine girdi. Fiyat bir günde yüzde 55 ve son 10 günde yüzde 300’ün üzerine fırladı. Yüzde 1,2 vergi yakma önerisi beklentisiyle topluluk, 0.002 dolarlık kısa vadeli bir hedef hedefliyor. Terra Classic (LUNC), topluluktan benzeri görülmemiş bir desteğe tanık oluyor. 2 milyar doların üzerinde devam eden devasa günlük işlem hacmi ile LUNC fiyatı şimdi 0,0005 dolar hedefine ulaştı. İlginç bir şekilde, Terra Classic, CoinMarketCap’e göre en iyi 30 kripto para birimi arasına girdi.

LUNC fiyatı, Terra krizi sırasında dipten yüzde 37.000 yükseldi. Aslında yakım, stake etme, proje oluşturma, ekosistem eğitimi ve yönetişim faaliyetleri nedeniyle son 10 günde fiyat yaklaşık yüzde 350 arttı. Şu anda 500 milyardan fazla LUNC tokenı stake edildi. Yaklaşık 3.62 milyar LUNC tokenı yakıldı. Son 24 saatte, LUNC fiyatı 2,75 milyar doları aşan güçlü ticaret hacmiyle desteklenen yüzde 55’in üzerinde yükseldi. 24 saatlik en düşük seviyesi 0,003406 dolar iken en yüksek seviyesi 0,0005386 dolardır. Piyasa değeri yaklaşık 3,5 milyar dolar ve Monero, Stellar, Bitcoin Cash ve diğer popüler kripto para birimlerini geride bıraktı.

Topluluk, bu hafta başlarında 0.002 dolarlık kısa vadeli bir hedef belirledi. Şu anda Terra Classic topluluğu, 10 Eylül’de oylanacak olan yüzde 1,2 vergi yakma teklifini geçmeyi planlıyor. Kabul edilirse, yüzde 1,2 vergi yakma teklifi 20 Eylül’e kadar uygulanacaktır. Şu anda, MEXC Global gibi kripto borsaları, KuCoin, Gate.io ve CoinInn teklifi desteklemeyi kabul etti. Binance’in yakma önerisine desteğini duyurması topluluk için çok büyük olacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir