Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$66.095
% 6.77
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 66.095
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance Bu 9 Altcoin İçin Önemli Duyuru Yaptı: Ekleniyorlar!

İşlem hacmine göre en büyük kripto para borsası olan Binance, bugün çeşitli altcoin projelerine yönelik duyurular yaptı. Duyurulara göre bazı altcoin’ler Convert & OTC platformuna eklenirken önemli bir airdrop etkinliğinin yeni bir turu tamamlandı. İşte detaylar…

Binance, Convert & OTC portalına altcoin’ler ekledi

Binance’in 12 Nisan 2022 tarihli duyurusuna göre borsa, 100 yeni işlem çifti ile Convert & OTC Portalına Ramp (RAMP), AC Milan Fan Token (ACM), VeThor Token (VTHO) ve Aavegotchi (GHST)’nin eklendiğini duyuruyor. Kullanıcılar artık bu tokenları Bitcoin (BTC), Binance USD (BUSD), USD Coin (USDC), Tether (USDT) ve diğer tokenlarla takas edebilir ve Convert & OTC Portalı aracılığıyla bu varlıklar üzerindeki gösterge fiyatları kontrol edebilir.

Peki Convert & OTC portalı nedir? coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere  hem küçük hem de büyük kripto blok ticaretini barındırabilen bu portal, Binance’in büyük ölçekli kripto kullanıcıları için büyüyen hizmet paketinin gelişimini temsil ediyor. Binance Convert & OTC Portalı aracılığıyla, traderlar 7/24 talep üzerine fiyat teklifi (RFQ) talep edebilir. Traderlar gördükleri oranları beğendikten sonra, işlemleri onaylamaya ve doğrudan Binance hesaplarına hızlı ödeme almaya devam edebiliyorlar.

Borsa, APENFT (NFT) airdrop dağıtımının onuncu turunu tamamladı

Binance; TRON (TRX), BitTorrent OLD (BTTOLD), BitTorrent (BTTC), JUST (JST) ve WINkLink (WIN) sahiplerine yönelik gerçekleşen APENFT (NFT) airdrop dağıtımının onuncu turunu tamamladı. Kullanıcılar, bu tokenların alındığını Kullanıcı Merkezindeki Dağıtım sayfası aracılığıyla onaylayabilir. NFT airdrop’unu almaya hak kazanabilmek için, anlık görüntü (snapshot) anında, her kullanıcının (bekleyen ticaret emirlerinde olanlar dahil) minimum elinde aşağıdaki miktarları bulundurması gerekiyor:

  • 100 TRX veya
  • 2.000 BTTOLD veya
  • 2.000.000 BTCC veya
  • 100 JST veya
  • 15.000 WIN

APENFT (NFT) airdrop’ının onuncu turu için anlık görüntüler, 38.787.888 TRON blok yüksekliğinde alındı. Bu, 10 Mart 2022 tarihine işaret ediyor. Snapshot’ların alındığı saat ile Türkiye saati ile 15.00 sularını gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir