Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.680
% 0.17
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.680
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Binance, Bu 9 Altcoin İçin Büyük Duyurular Yaptı!

Apecoin (APE), Cosmos (ATOM), Anyswap (ANY) ve 6 altcoin, Binance borsasının en son duyurularında yer aldı. Anyswap (ANY), Multichain (MULTI) olarak yeniden adlandırılıyor ve dönüştürme işlevi Nisan ayında kapanacak. İşte ayrıntılar…

Binance’in güncel altcoin duyuruları

Binance’in likidite havuzu Binance Liquid Swap, BTC ve USDT çiftlerinde APE, ATOM ve GMT için destek eklediğini ve 6 yeni likidite havuzu açtığını duyurdu. Bugünden itibaren, likidite havuzlarına katılmak isteyen yatırımcılar, aşağıdaki çiftlerde işlemlere başlayabilir.

  • APE/BTC
  • APE/USDT
  • ATOM/BTC
  • ATOM/USDT
  • GMT/BTC
  • GMT/USDT

Binance, Anyswap (ANY) token geçişini ve yeniden adlandırma planını destekliyor. Bugün saat 08:00 (UTC)’den itibaren ANY/USDT, ANY/BUSD ve ANY/BTC işlem çiftleri askıya alında. Ayrıca, Anyswap (ANY) Multichain (MULTI) olarak yeniden adlandırıldı. Yeni ismiyle MULTI, “MULTI/BTC, MULTI/BUSD ve MULTI/USDT” çiftlerinde 6 Nisan’da işlemlere açılacak. Binance, MULTI para yatırma ve çekme işlemlerinin ne zaman açılacağını kullanıcılara bildirmek için token takası tamamlandıktan sonra ayrı bir duyuru yapacak. Bu zamana kadar cüzdanında ANY bulunduran kullanıcılar MULTI token için dönüştürme işlevini kullanabilir. Daha sonra ANY işlemleri borsa tarafından desteklenmeyecek.

Binance Savings, yükseltme kuponu için AXS, BUSD, CAKE, DREP ve USDT ile Double Rewards promosyonu başlattı

Binance’in ödünç ver ve kazan hizmeti Binance Savings, AXS, BUSD, CAKE, DREP ve USDT yatırmak için Double Rewards promosyonu başlattı. Sınırlı bir süre için, uygun kullanıcılar, Kilitli Birikimlerde yüksek verimli bir teklif dışında iki ay boyunca VIP 4 düzeyine kadar olan hesaplara sunulan avantajlardan yararlanabilir. Promosyon dönemi Mart ayının sonuna kadar devam edecek. Aşağıdaki tablo (Ödül A), kilitli birikim ürünlerinin zaman bazında getirilerini gösteriyor.

AXS, BUSD, CAKE, DREP veya USDT Locked Savings cinsinden abonelik tutarı ve bu token’lerin Binance.com’daki kümülatif net mevduat tutarı, aşağıda belirtilen gereksinimleri karşılayan tüm kullanıcılar, ilgili bir VIP yükseltme kuponu alabilir ve hesaplara sunulan avantajlardan yararlanabilir. Kilitli Birikim Abonelik Tutarı, Birikmiş Net Mevduat Tutarı ve İlgili VIP Yükseltme Kuponu ile ilgili ayrıntıları içeren “Ödül B” tablosu:

Yukarıdaki havuza katılmak için kullanıcıların Kilitli Birikimler abonelik tutarı ve net depozito tutarı gereksinimlerini karşılaması gerekiyor. Coinmühendisi.com olarak hazırladığımız günlük haber bültenine buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir