Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.741
% 0.95
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.741
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Binance Bu 5 Altcoin İçin Duyuru Yaptı: Listeleniyor!

İşlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, en son duyurusunda çeşitli işlem çiftlerinin listelendiğini açıkladı. Ayrıca borsa, Qtum için ağ güncellemesini destekliyor. İşte detaylar…

Binance, bu işlem çiftlerini listeliyor

Binance, 29 Temmuz 2022, TSİ 11’de BOND/ETH ve STORJ/TRY çiftlerini ticarete açıyor. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere BarnBridge (BOND) 2019 yılında kurulan bir protokoldür. BarnBridge, tüketiciyi piyasa volatilitesine maruz bırakan tokenlar oluşturmaya yönelik bir tür merkezi olmayan finans (DeFi) platformudur. Öte yandan Storj, açık kaynaklı bir bulut depolama platformudur. Temel olarak, kullanıcı verilerini barındırmak için merkezi olmayan bir node ağı kullanır. Platform ayrıca gelişmiş şifreleme kullanarak barındırılan verileri korur.

Binance, BOND’u en büyük altcoin olan Ethereum (ETH) ile listeliyor. STORJ ise Türk Lirası (TRY) karşılığında listelenecek. Yani kullanıcılar USDT’ye çevirme derdi olmadan, direkt olarak TL karşılığında STORJ satın alabilecek.

Borsa, Qtum güncellemesini destekliyor

Öte yandan borsa, Qtum (QTUM) ağ yükseltmesini ve hard fork’u destekleyeceğini duyurdu. Qtum (QTUM) ağ yükseltmesi ve hard fork, 2,080,512 Qtum blok yüksekliğinde gerçekleşecek. Bu da 31 Temmuz 2022, TSİ 23.40’a denk geliyor. QTUM için para yatırma ve çekme işlemleri, 31 Temmuz 2022, TSİ 22.40’ta askıya alınmaya başlanacak.

Borsa duyurusuna göre QTUM ticareti, ağ yükseltmesi ve hard fork sırasında etkilenmeyecektir. Qtum (QTUM) ağ yükseltmesi ve hard fork, 2.080.512 Qtum blok yüksekliğinde gerçekleşecek. Ancak bu tahmini süre yalnızca kullanıcıların belirli bir tarihi referans almaları içindir. Binance hesaplarında QTUM bulunduran tüm kullanıcılar için ilgili tüm teknik gereksinimleri Binance üstlenecektir. Borsa, yükseltilen ağın kararlı olduğunu düşündüğünde QTUM için para yatırma ve çekme işlemlerini yeniden açacak.

QTUM hard fork’u hakkında detaylar

Bu zorunlu güncelleme yalnızca Qtum Core Wallet için geçerli olacak. Diğer Qtum cüzdan türleri için geçerli değildir. Bu güncelleme ile ekip; Taproot/Schnorr imzaları, yeni bir Ethereum Sanal Makinesi evmone ve hata düzeltmeleri ekleyecektir.  Qtum Core Wallet kullanıcıları, hard fork’tan önce 22.1 sürümüne güncelleme yapmazlarsa, coinlerinin kontrolünü geçici olarak kaybedecekler ve staking cüzdanları ana ağ blok ödüllerini alamayacaklar

Qtum Blockchain’i, açık kaynaklı bir ekosistem geliştirmeye kendini adamıştır. Kendisini BTC veya ETH’den ayıran Değer Aktarım Protokolü (VTP) yardımıyla bir dApp platformu oluşturmayı amaçlar. Finansal hizmetler, tedarik zinciri yönetimi, oyun, sosyal medya ve diğerleri gibi farklı işletmelere ve sektörlere Blockchain teknolojilerini getirir. QTUM, Blockchain’in yerel tokenıdır ve akıllı sözleşmelerin yürütülmesi için ödeme yapmak için kullanılır.

Binance, Venus Protocol ve PancakeSwap için “mini programları” tanıttı

Son olarak Binance, bu ay boyunca gerçekleştirdiği gelişmelerden bahsederken CeDeFi fırsatlarını genişlettiğini aktardı. Bu açıdan, özellikle BNB Chain üzerindeki platformlara yoğunlaştı. Venus Protocol ve PancakeSwap için mini programları tanıttı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir