Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$62.644
% 2.82
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.644
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Binance Borsasının Listelediği CyberConnect (CYBER) Nedir?

cyber nedir

Binance borsasının launchpool duyurusu ile birlikte oldukça merak edilen CyberConnect (CYBER) token nedir? CYBER güncel fiyatı nedir?

CyberConnect (CYBER) Nedir?

CyberConnect, kullanıcıların sosyal ağlarla etkileşim kurma ve dijital kimliklerinin kontrolünü ele geçirme yöntemlerinde devrim yaratmayı amaçlayan Web3 tabanlı bir yeni nesil sosyal ağ kurmayı hedefleyen bir platformdur.

Platform, özünde hem influencer’ları hem de hayranlarını güçlendiren merkezi olmayan bir sosyal ağ altyapısı sağlamaya odaklanmıştır. Şirketlerin genellikle kullanıcıların verilerini kontrol ettiği ve sahiplendiği geleneksel sosyal platformların aksine, CyberConnect kontrolü tekrar kullanıcıların eline vermeyi amaçlamaktadır.

İlginizi Çekebilir:Zunami Protocol Saldırıya Uğradı!

CyberConnect Neyi Hedefliyor

CyberConnect’in yaklaşımı, platformunun omurgasını oluşturan bir sosyal grafik “protokolü” oluşturmayı içeriyor. Bu protokol, farklı uygulamalar ve platformlar arasında veri paylaşımını kolaylaştıran ve aynı zamanda Facebook gibi merkezi bir kuruluşa olan ihtiyacı ortadan kaldıran temel kurallardan oluşmaktadır.

Nihai hedef, kullanıcıların bağlantılarını ve takipçilerini korurken çeşitli Web3 platformları arasında sorunsuz bir şekilde gezinmelerini sağlamaktır.

CyberConnect, EVM zincirleri üzerine inşa edilmiş bir web3 sosyal dApp olarak kullanıcıların sosyal kimliklerine, içeriklerine ve bağlantılarına sahip olmalarını sağlıyor. Geliştiricilere zengin bir araç seti sunarak, sosyal deneyimleri içeren uygulamalar oluşturmalarını destekliyor.

Özellikle dikkat çeken W3ST (Web3 Status Token), kullanıcıların sosyal statülerini belirlemelerini ve Web3’e özgü bir şekilde temsil etmelerini sağlayan bir tokendir.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

CyberConnect Ekibi ve Yatırımcıları

2021’de piyasaya sürülen CyberConnect’in arkasındaki güçlü ekibin beş kurucu ortağı bulunuyor. Ryan Li, Shiyu Zhang, Zhimao Liu, Wilson Wei ve Duke McKenzie, projenin temelini oluşturuyorlar. Ayrıca, projenin yatırımcıları arasında Amber Group, Animoca Brands, Crasolum Ventures, Delphi Digital ve GGV Capital gibi önde gelen isimler yer alıyor.

Kısa bir süre önce gerçekleştirilen A Serisi finansman turunda şirket, Animoca Brands ve Sky9 Capital’in ortak yatırımcı olarak yer aldığı 15 milyon doları başarıyla topladı.

CYBER Token Nedir?

CYBER token, CyberConnect’in yönetişim tokenı olarak öne çıkıyor. Bu token, kullanıcıların protokol iyileştirmelerine katkıda bulunma hakkına sahip olmalarını sağlıyor.

Aynı zamanda CyberID satın almak ve işlemler için gaz ücretleri ödemek için de kullanılıyor. CyberDAO tarafından daha fazla kullanım durumu tanıtılması bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir