Kriptolar:
29757
Bitcoin:
$66.967
% 0.07
BTC Dominasyonu:
%54.3
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 0.29
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.967
BTC Dominasyonu:
% 54.3
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Binance Borsası’nda Listeli Hangi Altcoin Farklı Bir İsimle İşlem Görmeye Başlayacak?

binance, Altcoin, Delist

Binance son zamanlarda TomoChain’in (TOMO) Viction (VIC) olarak yeniden markalaşmasını destekleyeceğini duyurmuştu.

Yapılan güncellemenin ardından Ethereum, BNB Beacon Chain ve Viction ağlarında VIC için para yatırma işlemleri aktif hale geldi; ancak VIC için para çekme işlemleri sadece Ethereum ve Viction ağlarında destekleniyor.

TOMO token, Binance’te artık VIC olarak işlem görüyor ve VIC dağıtımı, 1 TOMO = 1 VIC oranında başarılı bir şekilde tamamlandı.

Viction (VIC), eski adıyla TomoChain, Web3’ü herkes için kullanımı kolay ve güvenli hale getirmeyi amaçlayan insan merkezli bir katman-1 blok zinciridir. Kullanıcı odaklı tasarımıyla bilinen Viction, sıfır gaslı işlemlere, hıza, güvenliğe ve ölçeklenebilirliğe öncelik vererek daha güvenli ve şeffaf bir dünya oluşturmayı hedefliyor.

Viction, 150 masternoddan oluşan bir Proof-of-Stake (PoS) konsensüsü kullanarak ağına ölçeklenebilirlik ve istikrar katıyor. Bu özellikler, Viction’ı kripto dünyasında önemli bir oyuncu yaparak daha geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmesini sağlıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Bir çok altcoin için alım satım işlemi gerçekleştirebileceğiniz Binance Borsasına, %20 Komisyon İndirimli Kayıt Linki ile kayıt olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir