Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.864
% 2.37
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.864
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Binance Balinaları SHIB, DOGE Değil: Bu Altcoin’e Koştu!

Kripto para piyasası oldukça uzun bir süredir kırmızıda işlem görüyor. “Ayı piyasasına mı girdik?” tartışmaları, yerini “ayı piyasası ne zaman bitecek?” sorusuna bıraktı. Bununla birlikte, en büyük kripto para cüzdanları, BTC, SHIB ve DOGE’un düşüşünü umursamıyor gibi duruyor. Balina veri sağlayıcısı WhaleStats’ın verilerine göre, en büyük 100 Binance balinası, yüklü miktarda alım yapmaya devam ediyor. Hedeflerinde ise farklı bir altcoin var. İşte detaylar…

Binance balinaları SHIB değil, bu altcoin’den alıyor

Whalestats, kripto para alanındaki balina hareketleri üzerine paylaşımlar yapıyor. Veri platformu, son olarak en büyük 100 Binance balinasının favori altcoin projelerini paylaştı. Tahmin edildiği üzere bazı kripto paralar, listedeki yerini korudu. Ancak sosyal medyada oldukça popüler bir memecoin olan BabyDoge, listeye girerek herkesi şaşırttı. Görünüşe göre balinaların yeni köpek temalı kripto parası BabyDoge olabilir.

Veri platformunun paylaşımı ilk 100 BSC balinasının son 24 saatteki alımlarını içeriyordu. Buna göre BabyDoge, son bir günde en çok satın alınan tokenler arasında yerini aldı. Aslında bu memecoin, Orijinal Dogecoin köpek kripto para biriminden ilham alıyor. Aynı zamanda, Elon Musk’ın desteğini istiyor. Yukarıda belirtildiği üzere memecoin, BSC balinalarının yeni favori tokeni ve en çok alınan ilk 10 tokenden biri.

BabyDoge balinalar arasında popüler

Son verilere göre BabyDoge, en büyük balinaların satın aldığı ilk 10 kripto para birimi arasında yer alıyor. Buna göre lider kripto para cüzdanları, toplam 2.457.125 dolar değerinde BabyDoge tutuyor. Bu pariteye karşılık gelen token miktarı ise 2 katrilyondan fazla. Ayrıca, memecoin’in balinaların portföyündeki toplam payı, şu an için %0,19 civarında bulunuyor.

BabyDoge Coin önemli kilometre taşlarına ulaştı

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere BabyDoge, son dönemde birkaç önemli gelişme yaşadı. Buna göre token, sadece geçtiğimiz hafta SHIB ve DOGE dahil, tüm memecoin’lerden daha iyi performans gösterdi. Böylece 15 ve 16 Haziran tarihlerinde %24’e varan bir fiyat artışı yaşadı. Bu sırada, tüm kripto para piyasası kan banyosu yaşıyordu. Görünüşe göre BabyDoge, BTC fiyatı düşerken bile yeşilde işlem görerek balinaları şaşırttı. Bununla birlikte projenin topluluğu, geçtiğimiz ay, token yakım işlemlerini hızlandırma kararı aldı. Buna göre topluluk, toplam 50 katrilyon kripto paranın yakılmasına onay verdi.

Proje, Haziran ayının ilk gününde 6 katrilyon BabyDoge yakarak büyük bir olaya imza attı. Bununla birlikte sadece dün, bir saatte 2,4 katrilyon token yakımı gerçekleşti. Böylece, geçtiğimiz yıl 420 katrilyon olan token arzı, bu yıl 232 katrilyona düşmüş oldu. Bu tür yakımlar, dolaşımdaki arzın azalmasından kaynaklı olarak fiyatta bir yükselişi tetikleyebilir. Ancak BabyDoge, yıl boyu yakımlarına rağmen, hâlâ 8 sıfırla (0.000000001339) işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir