Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.720
% 2.65
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.720
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Binance Avustralya, AUD Ödemesini Durdurdu!

binance avustralya dolar ödemesi

Binance Avustralya, üçüncü taraf sağlayıcısı tarafından alınan bir karar nedeniyle Avustralya doları para yatırma ve çekme işlemlerinin etkilendiğini ve hizmetleri durdurdu.


▪ Kripto para borsası Binance Avustralya, yerel ödeme hizmetleri sağlayıcısı Zepto’nun borsaya verdiği desteği durdurmasının ardından kullanıcılara Avustralya doları hizmetlerini askıya aldığını bildirdi.

▪ 18 Mayıs’ta Binance Avustralya, Avustralya doları PayID para yatırma işlemlerinin askıya alındığını üçüncü taraf ödeme hizmeti sağlayıcımız tarafından alınan bir karar nedeniyle banka havalesi ile para çekme işlemlerinin de etkileneceğini tweet atarak duyurdu.

▪ Bunun yanı sıra “Üçüncü taraf ödeme hizmeti sağlayıcımızdan Banka Havalesi ile para çekme işlemlerinin de etkileneceğini anlıyoruz ve bu onaylandığında kullanıcıları zaman çizelgesi konusunda bilgilendireceğiz” şeklinde bilgi de verildi.

▪ Binance sözcüsünun yaptığı açıklamada, “Avustralya’daki Binance kullanıcıları için banka havalesi yoluyla AUD para yatırma işlemleri artık geçerli değil” dedi ve para çekme işlemlerinin bilinmeyen bir süre daha açık olacağını ancak durdurmanın derhal yürürlüğe gireceğini yineledi.

▪ Binance, kullanıcılarına Avustralya doları para yatırma ve çekme işlemleri sunmaya devam etmek için alternatif bir sağlayıcı bulmak için çalıştığını söyledi. Kredi kartı ya da banka kartı kullanarak kripto alım satımı yapma olanağının hala mevcut olduğu da eklendi.

Binance hakkında merak ettiğiniz konuları ve güncel haberleri buraya tıklayarak takip edebilirsiniz.


Telegram kanalımıza katılarak, her gün güncellenen haberlerle birlikte projeler hakkında daha detaylı bilgiler edinebilir, son dakika haberlerine hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra, herkese açık bir şekilde sohbet edebileceğiniz Telegram kanalımız da mevcuttur.

YouTube kanalımızda, blokzincir teknolojileri hakkında eğitim videoları ve kripto para birimi dünyasındaki en son gelişmeler hakkında video içeriklerimiz mevcuttur. Ayrıca Twitter hesabımızda da projeler hakkında en son bilgileri ve güncellemeleri paylaşıyoruz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version