Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.423
% 0.21
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.423
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Binance Arbitrum (ARB) Coin’i Listeliyor!

Binance Arbitrum (ARB) Coin'i Listeliyor!

Dünyanın en büyük kripto Binance, airdrop duyurusu ile kullanıcıları heyecanlandıran Arbitrum (ARB) coin’i listeleyeceğini duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Arbitrum resmi hesabından yayınlanan bir gönderi kullanıcıları oldukça heyecanlandırdı. Paylaşılan gönderide 23 Mart tarihinde airdrop yapacağı aktarılan Arbitrum tüm dikkatleri üzerinde çekti. Yapılan airdrop duyurusu sonrası gözler projenin hangi borsalarda listeleneceğindeydi.

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance gün içinde yaptığı duyuruda Arbitrum ARB coin’i 23 Mart tarihinde listeleyeceğini duyurdu.

Binance yaptığı duyuruda, 23 Mart tarihinde saat 20:00 itibariyle ARB coin’in ARB/BTC, ARB/USDT işlem çiftleri için ticarete açacağını açıklandı.

Ayrıca kullanıcılar 16890400 numaralı Ethereum bloğunda resmi token talebi yayınlandıktan sonra ticarete hazırlanmak için ARB yatırmaya başlayabilirler.

Arbitrum, Ethereum için ölçeklenebilirlik sorunlarını çözmek için geliştirilen bir Katman 2 ölçeklendirme çözümüdür. Gaz ücretlerinden tasarruf etmek için işlem gruplarını gruplandırmak için iyimser toplama teknolojisini kullanır. ARB, kendi yerel yönetim token’ıdır ve Ethereum ağında çalışır.

Binance’nin ARB’yi listelemesi ile kullanıcılarına sunacağı fırsatlar büyük bir ilgi uyandıracak gibi görünüyor. Yatırımcılar, bu yeni fırsatı değerlendirmek için platformda işlem yapabilirler. Binance, kripto para piyasalarındaki güçlü konumu sayesinde kullanıcılarına önemli bir destek sunmaya devam ediyor.

Son olarak gün içinde BitMEX Arbitrum ARB token vadeli işlemlerini başlattı. Arbirum’un popülerliğinin artması ile bir çok borsanın daha $ARB’yi listelemesi beklenmekte.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir