Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.237
% 1.92
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.237
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance, 11. Rezerv Kanıtını Açıkladı!

Binance, Müşteri Güvenini Artırmak İçin 11. Rezerv Kanıtını Açıkladı!

Binance borsası, müşterilere olan güveni pekiştirmek adına 11. rezerv kanıtı rakamlarını kamuoyuyla paylaştı. Borsanın elindeki kripto varlıklarıyla ilgili detaylar, 1 Ekim tarihine ait ekran görüntülerinden derlenerek ortaya kondu.

Bitcoin varlıkları üzerinden başlanan incelemede, müşterilerin ellerindeki Bitcoin sayısı geçtiğimiz aya göre %0.12 artarak 588 bin adede ulaştı. Ancak, Binance’in elindeki Bitcoin miktarı %4.67 daha fazla olup 616 bin adet olarak kaydedildi.

Dikkatinizi Çekebilir: ThorSwap, Hack Bağlantılı Ticaretin Ardından Platformu Duraklattı!

Ether (ETH) cephesinde, müşterilerin elinde 3 milyon 830 bin ETH bulunurken, Binance’in toplamda tuttuğu Ether miktarı 4 milyon 110 bin civarında. Bu durumda da fazlalık oranı %7 olarak belirlendi.

BNB (Binance Coin) kapsamında, müşterilerin elindeki varlık 29 milyon olarak açıklanırken, borsanın elindeki BNB adedi ise 33 milyona yükseldi.

En popüler sabit coin olan USDT (Tether) üzerinde de dikkat çeken bir durum var. Binance’in elinde, müşteri varlıklarından %18 daha fazla USDT bulunuyor.

Geçtiğimiz yıl yaşanan FTX çöküşünün ardından, Binance gibi büyük kripto para borsaları müşterilere güven sağlamak adına rezerv kanıtı sunma pratiğine geçmişti. Bu şeffaflık, kripto topluluğunun güvenini kazanmada önemli bir rol oynamaktadır.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version