Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.983
% 2.08
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.983
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

BigCommerce, Kripto Para Ödeme Hizmetini Başlatıyor

E-ticaret platformu BigCommerce, Bitpay ve CoinPayments ile stratejik ortaklık kurdu.

Kripto ödeme ortaklığıyla, Bitcoin, Dogecoin ve Ethereum gibi diğer kripto para birimlerinin büyük e-ticaret platformu tarafından kabul edilmesi için ilk adımlar atıldı. Bu, hem kripto ödemelerine yeni başlayanlar hem de çeşitli mekanlar tarafından ödeme aracı olarak giderek daha fazla kabul gören kripto para birimleri için önemli bir adım olarak görülüyor.

BigCommerce’den Kripto Para Ödeme Ortaklığı

BigCommerce, kripto ödeme hizmeti sağlayan BitPay ve CoinPayments ile stratejik bir ortaklık başlattı.

Böylelikle, BigCommerce hizmetlerini kullanan on binlerce şirketin, üçlü ortaklığın bir parçası olarak kripto işlemlerini kabul etmesi bekleniyor.

Bitpay ve CoinPayments hizmetlerinin uygulanması, kullanıcıların Dogecoin, Shiba Inu, Ethereum ve Bitcoin gibi en popüler kripto para birimlerini kabul etmelerini sağlayacak.

BigCommerce müşterileri arasında Reebok, Vodafone ve American Apparel gibi şirketler yer alıyor. Tüketiciler de bu geniş ağa sahip olan şirket aracılığıyla ulaşılan birçok ülkedeki on binlerce mağazanın mal ve hizmetleri için kripto ödemeleri yapabilecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir