Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.787
% 1.03
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.787
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

beFITTER Proje İncelemesi

 

beFITTER

beFITTER, kullanıcıların yaşamlarını dengelemelerine yardımcı olan bir sağlık ekosistemi oluşturmayı amaçlayan bir Web3 FitnessFi ve SocialFi uygulamasıdır.
beFITTER’ın amacı, kullanıcıları tekerlekli bir hamster gibi sürekli koşmaya ve kazanmaya teşvik etmek değildir. beFITTER’ın en önemli hedefi, uygun egzersiz ve dinlenme rejimleri yoluyla fiziksel sağlığı geliştiren dengeli bir ekosistem oluşturmaktır.
Neredeyse tüm kullanıcıların günlük aktiviteleri, uyurken bile izlenir ve ödüllendirilir.
Kullanıcıların, yürüdüklerinde, koşarken, bisiklet sürdüklerinde ve başkalarıyla mücadeleye katıldıklarında ödeme alabilmeleri için NFT Ayakkabıları ile donatılması gerekir. Hatta daha fazla ödül almak için NFT Petlerini yoldaş olarak kullanabilirler.

beFITTER Partners with PolkaFoundary for its IDO Event on Red Kite

beFITTER, Kazanmak için Taşı trendini takip eden, sürdürülebilir ve sosyal açıdan faydalı olmaya devam eden en popüler sağlık uygulamasını geliştirmeyi amaçlamaktadır.
Ayrıca milyonlarca insanı daha sağlıklı bir yaşam tarzı yaşamaya, iklim değişikliğiyle mücadele etmeye ve onları Web3’e bağlamaya teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Uzun vadede beFITTER, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre yepyeni bir Web3 olacak.

$HEE (Sağlık belirteci) sağlıklı aktiviteleri ödüllendirir. $FIU (Sosyal belirteç), zorluklar ve SocialFi gibi sosyal etkileşimi içeren etkinlikleri ödüllendirir; gelecekte, DAO kurulduğunda bir yönetim belirteci haline gelecektir.

İki jeton, uygulama içi etkinliklerde de kullanılır.
Kullanıcılar, NFT’leri onarmak, NFT’leri nane yapmak ve çoğu düzeyde NFT’leri yükseltmek için $HEE’ye ihtiyaç duyar. Kullanıcılar, NFT’leri basmak, bazı seviyelerde NFT’leri yükseltmek ve zorluklara katılmak için $ FIU’ya ihtiyaç duyar. $FIU ve $HEE yardımcı programları, uygulama özellikleriyle birlikte gelişecektir.
beFITTER projesi Destekçiler ve Ortaklarından bahsedecek olursak aralarında :
Dao maker,IceTea LABS,BYBIT gibi şiketler bulunmaktadır.
Bybit TR | Kripto Para İşlem Platformu
beFITTER projesi çalışma ekibinden bahsedecek olursak aralarında şu isimler mevcuttur:
BA NGUYEN :ORTAK KURUCU
Ba, Red Kite ve GameFi.org dahil olmak üzere kayda değer blok zinciri projelerinde çalışma deneyimine sahipti. beFITTER’den önce, 30’dan fazla projeyi değerlendiren ve tavsiye eden Icetea Labs durum tespiti lideriydi

TRANG DOAN : ÜRÜN SAHİBİ

Trang, büyük ölçekli yazılım geliştirmede 8 yıllık deneyime sahip, azimli bir ürün sahibidir. Aynı zamanda önde gelen bir kariyer oryantasyon platformu olan Mentori’de tutkulu bir akıl hocasıdır.

beFITTER projesi yol haritası ve önümüzdeki günler için hedefleri arasında:
3. Çeyrek – 2022 
                                         
*IDO ve Token Listelemesnetme
*Sürüm Kiralama sistemi
*Uygulama içi sistem optimizasyonu

*Ortak Marka Ortaklıkları

4. Çeyrek -2022
*Mainnet V2 (Zorluk)
*Giyilebilir (Uyku)
*Uygulama içi sistem optimizasyonu
*Reklam

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir