Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.430
% 1.85
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.430
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bank of America, Kripto Paralar Hakkında Bir Rapor Yayımladı

Bank of America

Bank of America (BAC), kripto varlıkları risk varlıkları olarak görüyor ve bir araştırma raporuna göre yatırımcıların gelecekteki herhangi bir ağ yükseltmesinde bekle ve gör tavrına geçtiklerini belirtti.

Bank of America, Ethereum‘un ağ yükseltmesi Merge‘ten sonra kullanıcıların sonraki yükseltme veya güncellemelerde bekle ve gör tavrını takındıklarını Ethereum’un da bu yüzden düştüğünü söyledi.

Bank of America: Faizler Arttıkça Kripto Varlıklar Düşüyor

Bank of America (BAC) yakın tarihli bir araştırma raporunda, dijital varlıkların küresel faiz oranları yükseldikçe düşen risk varlıkları olarak hareket etmeye devam ettiğini söyledi. Buna karşın stablecoin’lerin piyasaya girişi ise kripto para piyasası için olumlu karşılanıyor.

Bank of America’nın raporunda, ödemeler veya havaleler gibi gerçek dünya kullanım örnekleri benimsendiği ve merkeziyetsiz Oracle ağları gibi gerçek dünya veri sağlayıcılarının işlevselliği artırdığı için geçen haftadan bu yana varlık girişlerinin bir önceki haftaya göre yüzde 58 artarak 490 milyon dolara ulaştığı belirtildi.

Bank of America, merkeziyetsiz finansın benimsenmesini desteklemek için düzenleyici netlik beklediğini belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir