Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.266
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.266
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Bank of America, Kripto Hizmetleri için Yeni Adım Atıyor

Bank of America, dijital varlık faaliyetlerini takip etmesi amacıyla kripto para uzmanı arıyor.

Geleneksel bankalar, gelişen teknolojiye ve kripto sektörüne ayak uydurmak için çalışmalarını artırıyor. Birçok finans firması, blockchain bağlantılı faaliyet alanları için yeni adım atıyor. Bunlardan birisi de Amerikan bankacılık devi Bank of America oldu.

Bank of America’dan Kripto Hizmetleri için Yeni Adım

Bank of America, dijital varlık düzenlemelerini takip etmek ve fintech’in işletmesi için oluşturabileceği temel riskleri belirlemek için bir kripto politikası uzmanı arıyor.

Bank of America, iş ilanında, “Öncelikle fintech/siber/AI/kripto/stablecoin/blockchain üzerine odaklanarak, ortaya çıkan sorunları belirleyecek ve kuruluş üzerindeki potansiyel etkisini değerlendirecek bir politika analizi ve içgörü yöneticisi arıyoruz” dedi.

Bank of America’nın kripto işi için aday, politika önerilerini analiz etmekten, mevzuat hazırlamaktan, savunuculuk stratejileri geliştirmekten ve sektör içinde koalisyonlar oluşturmaktan sorumlu olacak. Aynı zamanda, düzenleyicilere sunulmak üzere ifade taslağı hazırlama ve düzenleyicilere yasa değişiklikleri hakkında geri bildirim verecek.

Görev ayrıca, iş ilanına göre, gelişmekte olan finansal teknolojilerin ve fintech iş modellerinin oluşturabileceği temel risklerin belirlenmesini de içeriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir