Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.470
% 0.15
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.470
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Balinaların Sıkı Sıkıya Tuttuğu 11 Altcoin Belli Oldu!

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırmasının yarattığı jeopolitik belirsizlikler ortamında yaşana kripto para rallisi yatırımcılara heyecan veriyor. Derin cepli kripto yatırımcıları olan balinaların hareketleri, piyasa toparlanmasının ortasında dikkatle takip ediliyor. Bitcoin (BTC), 44 bin doları direncini güçlü şekilde kırarken, altcoin piyasası son haftaların kayıplarını hızla telafi etmeye çabasıyla BTC’yi izlemeye çalışıyor. Coinmühendisi.com olarak bu yazımızda WhaleStats’tan gelen son verilerin ışığı altında balinaların peşinde olduğu altcoin projeleri üzerinde duracağız.

Balinaların tuttuğu top altcoin projeleri

Yazım zamanı itibariyle Bitcoin (BTC), 44 bin doları direncini güçlü şekilde kırarken, altcoin piyasası son haftaların kayıplarını hızla telafi etmeye çalışarak BTC’nin peşinden gitmeye çalışıyor. Bu bağlamada kripto para birimlerini değiştirmek için kullanılan popüler merkeziyetsiz finans protokolü olan UniSwap (UNI), balinalar tarafından en yaygın olarak tutulan altcoin projesi olarak dikkat çekiyor. Öte yandan dolar değerine göre en büyük token pozisyonuna baktığımızda FTT’yi görüyoruz. FTT, esnek olan bir borsa tokeni, Sam Bankman-Fried liderliğindeki FTX borsasının yerel tokeni aynı zamanda. FTT’nin özellikleri, yatırımcıların marj üzerinde işlem yapmaya gerek kalmadan kaldıraçlı pozisyonlar koymalarına izin veriyor.

ETH listenin başında

En büyük 100 Ethereum balinasını izleyen WhaleStat’dan gelen verilere göre balinaların elinde tutuğu “top 10 holdings”e bakacak olursak durum aşağıdaki şekilde özetlememiz mümkün. Ethereum balinalarının elinde tuttuğu top coinler listesinin başında ETH geliyor, ortalama tutulan token miktarı 174908. Listenin ikinci sırasında ise FTX Token bulunuyor ortalama miktar ise 359852.

Üçüncü sırda ise Dogecoin katili olarak adlandırılan SHIB var. Onu takip eden coin ise 8 169922 ortalama miktar ile USDC. USDT hemen peşinden geliyor. Listenin altıncı sırasındaki altcoin projesinin adı BEST, ortalama miktar ise 4550012. Yedinci sırada gelen altcoin 2367055 ortalama miktar ile Polygon (MATIC). 194966 ortlama miktar ile OKB listenin sekizinci sırasında. Listenin dokuzuncu sırasında ise Decantraland (MANA) geliyor ortalama token miktarı 1210517. Listenin son sırasındaki coin is CHSB, ortalama token miktarı 6015884.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir