Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.793
% 1.25
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.793
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Balinalar İzliyor: Bu Altcoin İçin Perşembe Büyük Gün!

Büyük MimbleWimble (MWEB) güncellemesinden önce, balinaların gözü popüler altcoin Litecoin’de (LTC) gibi görünüyor. Güncelleme, yeni MWEB gizlilik özelliklerinin kullanılmasını sağlayacak. İşte detaylar…

Popüler altcoin LTC’de Mimble Wimble güncellemesi geliyor

MWEB protokolü, Litecoin Blockchain’ine gizli işlemlerin eklenmesine izin verir. Ayrıca protokol, bloklardan gelen işlemlerle ilgili istenmeyen verileri azaltır. Litecoin’in yaratıcısı Charlie Lee, bir tweet’te MWEB’in Perşembe günü etkinleştirileceğini duyurdu. Lee’nin tweet’inde, MWEB’in 19 Mayıs’ta etkinleştirileceğinin tahmin edildiği belirtildi. Bu güncellemeyi kutlamak adına bir canlı yayın yapmayı planladıklarını aktardı. LTC’de baş geliştirici olan David Burkett, node operatörlerine aşağıdakileri söyledi:

MWEB’i kullanmakla ilgilenen herkes ve özellikle önceki sürümlerden birini kuranlar, MWEB etkinleştirilmeden önce resmi v0.21.2’ye yükseltmelidir. Yükseltmek için MWEB aktivasyonundan sonraya kadar beklerseniz, ne yazık ki Blockchain’i sıfırdan yeniden senkronize etmeniz gerekecektir.

Balinaların gözü LTC’de

Litecoin yatırımcıları arasında son zamanlarda önemli bir satın alım faaliyeti yaşandı. Geçtiğimiz gün boyunca LTC, en büyük 100 balinanın satın aldığı ilk 10 token arasında yerini aldı. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere balinalar, elinde tuttuğu coin’lerin miktarı açısından en büyük yatırımcılardır. Balinalara yönelik veriler, en iyi 10 ETH cüzdanını analiz eden bir platform olan WhaleStats tarafından sağlandı. Güncellemenin, büyük yatırımcıların dört gözle beklediği bir gelişme olduğu ortaya çıkıyor.

MWEB yükseltmesinin etkinleştirilmesi, 2020’de çalışmalara başlanmasından yaklaşık iki yıl sonra çok fazla hype ile geliyor. Yatırımcılar, MWEB nedeniyle Litecoin’in 100 doları aşabileceği beklentisinde gözüküyor.  5.08 milyar dolarlık piyasa değeri ile 18. sırada yer alan LTC, yazım sırasında yüzde 2.1’lik bir yükseliş ile 72.14 dolardan el değiştiriyor. Kripto para birimi, gün içerisinde 74.05 dolara kadar yükselmeyi başardı. Ancak kripto paralardaki genel düşüş hissiyatı sebebiyle haftalık ve aylık bazda düşüş yaşadı. LTC, geçtiğimiz 14 gün boyunca yüzde 27.3’lük bir değer kaybı yaşadı. Aylık bazda ise bu düşüş oranı, yüzde 33.5 seviyelerinde yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir