Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$61.289
% 0.66
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 61.289
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Balinalar Arasında Bu DeFi Altcoin’i Kapış Kapış Gidiyor!

Solana Blockchain tabanlı DeFi altcoin projesi Serum (SRM), NFT lansmanına ilişkin iyimserlikle birlikte büyük balina alımlarıyla trade hacimlerinde meydana gelen sıçramanın etkisiyle, son 24 saat içinde güçlü bir yükseliş kaydetti.

DeFi altcoin projesinin fiyatı balina ilgisiyle paralel arttı

Serum, son 12 saatte %10 yükselerek 2,542 dolara ulaştı. Ayrıca, yaklaşık bir ayın en düşük seviyesinden keskin bir şekilde toparlanıyor gibi görünüyor. SRM’nin 24 saatlik işlem hacmi ise %79 artışla 185 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Serum, Surfers’ın 5.000 üretken Non Fungible Token (NFT) koleksiyonunun Burnt Finance’in Ignition Launchpad aracılığıyla Solana ağında başlatılacağını açıkladı. Yakında hayata geçecek proje, Ethereum (ETH) balinalarının dikkatini çekmiş olabilir.

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere DeFi altcoin projesi, NFT sahiplerinin eşantiyonlara ve diğer etkinliklere katılacağını belirtti. Ekip, Beyaz Liste üyelerinin NFT’leri 19 Nisan’dan itibaren basabileceğini, 21 Nisan’dan itibaren ise herkese açık olacağını ekledi.

SRM, ETH balinaları tarafından en çok satın alınan token oldu

Balina izleme platformu Whalestats verilerine göre SRM, FTX Token (FTT) ve Shiba Inu’yu (SHIB) geride bırakarak, son 24 saat içinde ETH balinaları tarafından en çok satın alınan token haline geldi.

“Three Arrows” adlı ETH balinası, SRM tokeninden en büyük payı aldı. Balina cüzdanı, 167,5 milyon doların üzerinde 65.966.540 SRM ekledi. Bu arada, Three Arrows, 194 milyon doların üzerinde SRM tokenini tutuyor. Bununla birlikte, en büyük ETH balinaları kümülatif olarak yaklaşık 207 milyon dolar değerinde SRM tutuyor. Bu tutar, toplam holdinglerin sadece %2,32’sine tekabül ediyor.

Bununla birlikte WhaleStats’a göre, ‘Three Arrows‘ son 24 saat içinde 2 işlemde 81 milyon doların üzerinde FTX tokeni ekledi. Kripto piyasasında balina birikimi, değerlemelerdeki geniş bir düşüşün birkaç kripto para birimini düşük fiyattan satın almaya duyarlı hale getirmesi nedeniyle son seanslarda artış kaydetti.

Bu arada Ratio Finance’ten bir teklif, SRM’nin DeFi platformu Atrix Protocol’de çiftçilik ödülleri için kullanılmasına izin vermek amacıyla 500.000 hibe uygulamayı amaçlıyor. Uzmanlara göre onaylanması durumunda, teklifin bir DeFi altcoin projesi olarak SRM’nin çekiciliğini artırması muhtemel.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir