Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.945
% 1.12
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.945
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Balinalar Akıllı Sözleşme Etkinliğine Göre Dogecoin (DOGE) Alıyor

Dogecoin (DOGE) zincir içi aktivite, trader’ların kripto paraya düşük seviyelerde girmeye çalışabileceğini gösteriyor. Akıllı sözleşme etkinliği, bir veya başka bir varlığın zincirinde gerçekleşen eylemlerin sayısını belirlemenin dolaylı yollarından biridir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Sağlanan verilere göre DOGE, zincir üzerinde en aktif etkileşime giren akıllı sözleşmeler arasında 7. sırada yer aldı. Meme-coin, Binance Smart Chain, Binance USD ve Chia Coin gibi kripto paralarla zirveyi paylaştı. Akıllı sözleşmelerin kullanımı genellikle artan satın alma etkinliği anlamına gelir, çünkü bir kripto paranın akıllı sözleşmesini kullanmak için kullanıcıların belirli miktarda token’a sahip olması gerekir.

Doge’nin zincir üstü verileri, daha fazla insanın onu kullanmaya başladığını gösterirken, piyasa verileri tam tersini gösteriyor. TradingView’e göre, Doge/USD işlem çiftleri değerlerinin %10’unu kaybetti.

Bugünün en düşük seviyesinde, Doge %15 geriledi ve 0.188 $’lık desteği test etti. Dogecoin’in aynı seviyede işlem gördüğü son zaman, Eylül ayının sonundaydı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir