Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$61.506
% 0.90
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 61.506
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Balina, Bu Altcoin’in Toplam Arzının Yarısından Fazlasını Satın Aldı!

Kripto Balinası Bu İki Altcoinde Yüklü Zarar Etti

On-chain veriler, bir kripto para balinasının yeni piyasaya sürülen bir altcoinin toplam arzının büyük çoğunluğunu satın aldığını gösteriyor.

Kripto para analiz firması Lookonchain tarafından paylaşılan veriler, yeni piyasaya sürülen bir memecoinde bir insider balinanın büyük bir satın alma işlemi gerçekleştirdiğini ortaya koyuyor.

Verilere göre insider, tamamen yeni bir kripto para cüzdanı oluşturarak CAT isimli memecoinin piyasaya sürülmesiyle birlikte 230 bin dolar değerinde Solana coini kullanarak toplam arzın %63.2’sini satın aldı.

Ardından, tokenin fiyatı hızlı bir şekilde yükseldikten sonra CAT tokenlerinin bir kısmını 5 milyon dolara sattı.

Görünüşe göre başka bir balina da bu tokenden büyük miktarda satın almış. Piyasa yapıcı firma Wintermute’e ait olduğu düşünülen bir kripto para cüzdanı, CAT tokeni satın almak için 301 bin dolar değerinde Solana coini kullandı ve bu yazının yazıldığı an itibariyle 886 bin dolarlık unrealize kâr elde etti.

CAT’in toplam piyasa değeri şu anda 25 milyon dolara kadar çıktı. Ancak memecoinler son derece değişken ve riskli varlıklardır ve fiyat artışı beklentisi dışında herhangi bir içsel değere sahip değillerdir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir