Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.604
% 3.87
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.604
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Balina Alarmı: Milyonlarca Dolarlık Bitcoin Dev Borsaya Boşaltıldı!

Anonim bir kripto para cüzdanı, Coinbase borsasına 43.718.860 dolar değerinde Bitcoin (BTC) gönderdi. Öğle saatlerinde gerçekleşen transferin borsaya likidite sağlamak veya diğer altcoin’lerden satın almak için yapıldığı tahmin edebilir. Transferin ne anlama geldiğine ve Bitcoin fiyatındaki son duruma bakalım. Ayrıntılar için coinmuhendisi.com okumaya devam ediniz.

Devasa Bitcoin transferi ne anlama geliyor?

Cüzdanlardan borsalara kripto para transferleri genellikle karamsar bir indikatör olarak kabul edilir. Yüksek net değerli Bitcoin yatırımcılarının çoğu, fonlarını kripto para borsalarından daha üstün koruma sağlayan bir donanım cüzdanında tutar. Yatırımcıların özel anahtarları, kripto paralarını internet korsanlarından koruyan donanım cüzdanlarında çevrimdışı olarak saklanır.

Balinalar bir borsaya Bitcoin (BTC) aktardıklarında genellikle likidite ararlar. Yatırımcının kripto para birimini Coinbase’de tutması pek olası değildir çünkü bir borsada büyük miktarda kripto para depolamanın güvenlik riskleri, bu varlıkları bir donanım cüzdanında depolamaktan daha yüksektir. Bu Bitcoin balinasının ya Bitcoin satmayı ya da diğer kripto para birimleriyle takas etmeyi planlıyor olması tahmin edilebilir.

BTC fiyatı 45 dolara ulaştı

Aralık ayının sonunda bir önceki rekora ulaştıktan sonra, BTC/USD ve altcoin piyasaları birlikte birkaç ayın en düşük seviyelerine inerken, stablecoin rezervleri 2022’nin başında düştü. Bununla birlikte, trend son haftalarda değişti ve borsa kullanıcıları hesaplarına 9 Şubat itibariyle tarihteki herhangi bir zamandan daha fazla kripto para gönderdi. Sonuç olarak, borsalardan olası kripto para birimi dağıtımı için mevcut olan likit nakit miktarı hiç bu kadar yüksek olmamıştı.

CryptoQuant verileri toplamda 43 bireysel ve türev ticaret platformunu inceliyor. Bitcoin spot fiyatı Ocak ayının üçüncü haftasından bu yana yaklaşık %50 kazanmış olsa bile, firmanın izlediği 21 borsadaki BTC rezervlerindeki model, sürekli geri çekilmelerden biridir. Şubat ayı itibariyle borsalardaki Bitcoin miktarı 9 Şubat itibariyle 2.361 milyon Bitcoin’e ulaştı. Popüler on-chan analisti Willy Woo, BTC’ye olan talep son kazanımlarla devam ederken, Bitcoin’in mevcut adil piyasa değerinin 50.000 dolar olduğunu savunuyor. Woo, “Arz Şok Değerleme” metriğinin Ocak ayında düşmesine rağmen, önceki zaferlere rağmen spot fiyat dalgalanmalarının üzerinde kaldığını gösteriyor:

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir