Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.845
% 4.88
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.845
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Balina Alarmı: Binance’e Bu Altcoin’den Milyonluk Boşaltıldı!

Balina dedektifleri tarafından sağlanan en son veriler, 52.083.659 dolar değerinde Ethereum (ETH) tutan bir kripto para cüzdanının geçtiğimiz saatlerde tüm fonunu Binance borsasına aktardığını bildirdi. coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, 1 Şubat’ın öne çıkan balina transferlerinde 33.668.820 dolar değerinde Bitcoin (BTC), Coinbase borsasından Binance’ye aktartılmıştı. İşlemler altcoin için ne anlama geliyor değerlendirelim…

Devasa altcoin transferi neden önemli?

Cüzdanlardan borsalara anormal derecede büyük kripto para transferleri tipik olarak bir düşüş sinyali olarak yorumlanır. Çoğu yüksek net değere sahip kripto para trader’ı, fonlarını bir donanım cüzdanında tutar, çünkü bu cihazlar kripto para borsalarından daha iyi güvenlik sunar. Donanım cüzdanları, yatırımcıların özel anahtarlarını çevrimdışı olarak saklar ve kripto paralarını çevrimiçi saldırılara karşı korur.

Balinalar Ethereum’u bir borsaya aktardığında, bu genellikle likidite aradıkları anlamına gelir. Bir borsada büyük miktarda kripto para tutmanın güvenlik riskleri, bu kripto paraları bir donanım cüzdanında tutmaktan daha yüksek olduğundan, yatırımcının kriptolarını Binance üzerinde tutmayı planlaması pek olası değil. Sonuç olarak, bu Bitcoin balinasının ya Ethereum satmayı ya da diğer altcoinler için takas etmeyi planlıyor olması beklenebilir.

Vitalik Buterin bir ETH-DOGE köprüsü öneriyor

Ethereum kurucularından Vitalik Buterin, yakın tarihli bir röportajda Dogecoin‘in PoS’a geçişine yardım ettiğini doğruladı. Buterin’e göre hemen hemen her büyük kripto para biriminin artık PoS’a geçiş planı var. Ek olarak Buterin, Dogecoin mucidi Billy Markus ve Tesla CEO’su Elon Musk’ın yasal ve finansal çıkarlarını temsil eden Jared Birchall ile birlikte Dogecoin Vakfı’na danışmanlık yapıyor. Dogecoin’in Ethereum teknolojisinin yardımıyla mümkün olan en kısa sürede PoS konsensüs yöntemine geçmesini uman Blockchain dehası, ayrıca Dogecoin için işlemleri hızlandıracağına inandığı bir ETH-DOGE köprüsü öneriyor.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

Ethereum, geçen haftaya göre %4’lük artışla 2,733.27 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre en büyük altcoin projesi, 16 Kasım 4,891.70 dolar ATH’sinden bu yana düşüşte. Mevcut seviye 2.800 dolar bölgesi en son Eylül ayının ortalarında test edilmişti ve ETH fiyatı bu bölgeden %70 yükseldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir