Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.834
% 1.24
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.834
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ayı Piyasasında Zıplayabilecek 5 Altcoin Bunlar!

Tecrübeli yatırımcılar, ayı piyasalarında, yüksek değerli altcoin projelerini indirimli olarak satın alma fırsatına sahipler. Bununla birlikte, piyasanın bu aşamasında stoklanacak en iyi kriptolardan bazıları burada.

2022’de yatırım yapılabilecek en iyi 5 altcoin ve nedenleri

Altcoin’lere geçmeden önce ilk sırada, mevcut piyasa değeri yaklaşık 370 milyar dolar olan en köklü kripto Bitcoin var. Bitcoin’in fiyatı yıllar içinde fırladı ve her zaman piyasanın amiral gemisi oldu. Mayıs 2016’da bir BTC 500 dolar değerindeydi. Şimdi Kasım ATH’sini haricinde bile %3500’lük artışla 19.000 dolar civarında.

Ayrıca, BTC, piyasadaki uzun süredir devam eden konumu ve ayı piyasalarına karşı dayanıklılığı göz önüne alındığında, kripto piyasası krizi zamanlarında favori bir coin’dir.

Kripto piyasasının konsolidasyon veya toparlanma aşamasında olduğuna dair işaretleri beklemek isteyen yatırımcılar için şu an için en iyi yatırım seçeneği bir stablecoin olabilir. Stablecoin’ler, değeri dolara sabitlenen kripto para birimi türüdür.

Stablecoin’ler

Piyasa değerine göre en büyük stablecoin, ABD doları rezervlerine sabitlenen Tether’dir (USDT). Ayrıca uzun süredir piyasada ve tüm stabilcoinler arasında en çok ayı piyasasından sağ çıktı. Bununla birlikte, Tether’in sahip olduklarını iddia ettikleri ABD rezervlerine sahip olup olmadığı konusunda spekülasyonlar var. Ayı piyasasında yatırımcıların satın alabileceği bir diğer stablecoin ise Ethereum tarafından desteklenen USD Coin (USDC).

Binance Coin (BNB)

Ayı piyasasında takip edilen diğer altcoin, 35 milyar dolarlık piyasa değeri ile Binance Coin (BNB). BNB, dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance’in yerel kripto para birimidir. Binance, 2017’de piyasaya çıktığından beri, başlangıçta yalnızca kripto işlemleriyle sınırlı hizmet ve teklif yelpazesini genişletti. BNB’nin 2017’deki fiyatı sadece 0.10 dolardı. Ardından 2022 Temmuz’unun başlarında fiyatı yaklaşık 215 dolara yükseldi. Bu da yaklaşık %214.900’lük bir kazanç anlamına geliyor.

Binance platformu, kripto borsası rakiplerinin birçoğunun personeli işten çıkardığı ve fonları konsolide ettiği bir dönemde adım atmaya devam ediyor. Bir örnek, Binance’in 2 yeni marka elçisi getirmesidir. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, büyükelçilerden biri de dünyanın en büyük futbol ikonu Christiano Ronaldo oldu. Diğer marka elçisi, tanınan bir TikTok yıldızı olan Khaby Lame.

Cardano (ADA)

Cardano (ADA), yatırımcıların satın almayı düşünmesi gereken listedeki bir sonraki kripto paradır. Cardano’nun arkasındaki ekip, şimdiye kadar en çok beklenen yükseltme sırasında Blockchain’i hızla geliştiriyor. Bu yükseltme Vasil hard fork. Vasil ile ilgili ayrıntıları bu makalede ele aldık.

Solana (SOL)

Bu arada, ADA’ya benzeyen Solana (SOL), en güçlü Ethereum rakiplerinden biridir. ADA, topluluk ve piyasa değeri açısından öncülük etse de, SOL hala yatırım yapmak için iyi bir seçenek. SOL ile ilgili bildirilen bir sorun, Blockchain’de yaşadığı son ağ kesintilerinin sayısı. Bununla birlikte, bu esas olarak SOL’un teknolojisinin sınırlarını zorlamasından kaynaklanmaktadır.

SOL ekibi Blockchain’in istikrarını iyileştirirse, SOL’un piyasadaki en performanslı Blockchain’lerden biri olma ihtimali var.

Polygon (MATIC)

Listede son olarak, Ethereum’u daha da ölçeklendirmeyi amaçlayan katman-2 ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC) yer alıyor. Polygon ile Ethereum’un birleşmesi, Ethereum’u daha düşük işlem ücretleri ile daha yüksek işlem hızlarına ulaştırabilir.

ETH’nin piyasa değerine göre en büyük altcoin olduğu göz önüne alındığında, önümüzdeki aylarda veya bir sonraki boğa koşusunda MATIC’in değerini artırabileceği bildiriliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir