Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.192
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.192
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Axie Marketplace, 4 Milyar Dolarlık Satışa Ulaştı

En popüler oyna-kazan (P2E) oyunlarından biri olan Axie Infinity‘nin pazar yeri Axie Marketplace, 4 milyar dolardan fazla satışa ulaştı.

Dappradar.com tarafından toplanan tüm zamanların istatistiklerine göre, oyunun NFT koleksiyonu 4,24 milyar dolarlık satışa ulaşarak, tüm zamanların en yüksek satışını yaptı.

Axie Infinity’de 2 Milyon NFT Sahibi Bulunuyor

Sky Mavis tarafından geliştirilen NFT tabanlı bir çevrimiçi video oyunu olan Axie Infinity, 4 milyar dolardan fazla satış kaydetti. Platform bu miktarı bugüne kadar yapılan toplam 17 milyon 38 bin 131 işlemden elde etti.

2 milyon 291 bin 87 NFT sahibine çatı oluşturan Axie Infinity, tüm zamanlarında 4 milyar dolarlık satışa ulaşarak en iyi NFT koleksiyonu unvanını da elinde tutuyor. Onu sırasıyla takip edenler ise; 2,36 milyar dolarlık satışla Bored Ape Yacht Club (BAYC) ve 2,35 milyar dolarlık satışla Cryptopunks.

Tüm bunlara ek olarak, Axie Infinity yeni Origin dereceli oyun moduna SLP ödülleri eklendiğinden oyunun klasik modunun artık kullanıcıların pürüzsüz aşk iksiri (SLP) elde etmesine izin vermeyeceğini duyurdu. Ayrıca, pazar yeri aracılığıyla Ronin ağında basılabilen NFT ürünlerini ve tılsımlarıni da tanıttı. Bu da Axie Infinity’de yeni bir hareketliliğe bir sebep olabilir ve yeni satışların önünü açabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir