Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.513
% 1.22
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.513
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Avustralyalı Kripto Borsası “Earn” Programını Kapatıyor

Kripto

Avustralyalı kripto borsası Swyftx, ülkedeki kripto ürünleri için “sürekli değişen yasal düzenlemeleri” gerekçe göstererek bu hafta kripto-faiz ürününü kapatmaya hazırlanıyor.

Kripto borsası Swyftx, 27 Aralık tarihinde yayınladığı bir duyuruya göre Yerel saatle 10 Ocak’tan itibaren, borsa “Earn” programını işletmeyi bırakacak ve kullanıcıların tüm Earn bakiyeleri kendi cüzdanlarına iade edilecek.

Borsa bu kararı alma sebebinin ülkede kripto ürünleri için sürekli olarak değişen yasal düzenlemeler olduğunu söyledi. Ayrıca kararın kullanıcılar için “hayal kırıklığı” yaratabileceğini, ancak “yakın vadede program için en iyi olanı yapmaya kararlı olduklarını” söyledi.

Swyftx, Earn programındaki kapıyı kalıcı olarak kapatmadı ve borsa, kurallar daha açık hale geldiğinde programı yeniden açmayı düşüneceklerini belirtti.

“Avustralya’da kripto para birimi için açık ve istikrarlı bir düzenleyici ortam oluşturmak üzere düzenleyiciler ve hükümetle birlikte çalışmaya kararlıyız ve bu kurallar oluşturulduktan sonra Earn programını yeniden açabilmeyi umuyoruz.”

Avustralya Hükümetinin Gözü Sektör Üzerinde

Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırımlar Komisyonu (ASIC) son aylarda Avustralyalı ürün sağlayıcılarını aktif olarak izliyor.

Kasım ve Aralık aylarında Block Earner ve Finder.com‘a yönelik eylemlere ek olarak, geçen yıl Ekim ayında Qoin tokeninin yaratıcılarına karşı tokeninin “yanıltıcı” ifadeleri nedeniyle harekete geçti. Avustralya federal hükümeti de sektörü düzenleme çabalarını hızlandırdı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir