Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.600
% 0.72
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.600
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Avrupa’nın Yatırım Devinden Shiba Inu Müjdesi: Sepete Giriyor!

Popüler meme coin olan Shiba Inu (SHIB) için yeni bir duyuru geldi. Bir finansal uygulama olan Vivid Money, Shiba Inu (SHIB) ile işbirliği yapmaya hazır ve yakında ödeme amacıyla platformlarında kullanıma sunulacak. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Shiba Inu, Vivid Money’e ekleniyor

Resmi Shiba Inu portalının bir üyesi olan Milkshake, kısa süre önce Vivid Money’nin SHIB tokenini platformlarında kabul ettiğini bildireceğini bildirdi. Vivid, herkesin düşük ve ücretsiz bankacılık ile parasını büyütmesine olanak tanıyan bir yatırım platformudur. Herkes için yatırım hizmetlerine ve finansal eğitime izin verirler. Haziran 2020’deki lansmanından bu yana, Berlin’in Neukölln semtindeki küçük bir ofisten Berlin, Amsterdam, Dublin ve Moskova’daki dört ofiste 350’den fazla kişiden oluşan bir şirkete dönüştüler.

Binlerce hisse senedi ve yüzlerce para birimiyle birlikte Avrupa’nın en büyük kripto katalogları olan 50’den fazla kripto paradan oluşan Vivid listesine ek olarak, Shiba Inu, en iyi Avrupalı ​​yatırımcıların yatırımları için uygun hale gelecek. 22 Şubat’ta MilKshake, Vivid Money ile görüştüğünü bildirdi. Tweet’e yanıt olarak Vivid Money, iki adet emoji yayınladı, bu da teklife dikkat ettikleri anlamına geliyor. Çarşamba sabahı tekrar Vivid Money ile buluşmaya gitti. Sonunda anlaşmanın tamamlandığını ve Vivid Money’den resmi açıklamanın çok yakında geleceğini duyurdu.

SHIB fiyatında son durum nedir?

Ortaklıkla ilgili daha fazla ayrıntı, henüz açıklanmadı. Vivid Money, SHIB’nin kendi platformunda listelendiğini resmi olarak duyurduktan sonra açıklanacak. Vivid Money’in 500.000’den fazla müşterisi var ve finansal hayatlarını daha yönetilebilir hale getirmekle meşgul.  Seyahatleriniz için ödemeler, transferler, çoklu para birimi hesapları, harcama raporları, bölünmüş faturalar ve uluslararası hisse senetlerine, ETF’lere ve kriptoya yatırım yapma imkanı da sağlar. Bu amaçla şirket, para yönetimi hizmetleriyle birlikte hisse senedi ve kripto para birimi yatırımını içeren bir finansal noktadan alışveriş “süper uygulama” geliştirdi.   Bu sırada SHIB, yüzde 1.1’lik bir düşüş ile 0.00002409 dolardan el değiştiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir