Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$61.093
% 0.57
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 61.093
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Avrupa’nın En Büyük Kripto Madencisi, Bu Coinleri Satıyor!

Avrupa’nın en büyük kripto para madenciliği şirketi Northern Data, Perşembe günü yayınladığı bir raporda, aşağı piyasada para kazanmaya odaklanmak için tüm günlük madencilik ödüllerini satmayı planladığını duyurdu. İşte detaylar…

Avrupa’daki kripto para madencisi Northern Data, altcoin satıyor

O ana kadar ana odak noktaları, yarattıkları tüm paraları satarak her gün para kazanmak olacak. Firma başkanı Aroosh Thillainathan’a göre, bu ortamda büyük fırsatlar öngörülüyor ve iş planımıza uygun olduklarında bunları yakalamaya hazırız. Şirket, likiditesini artırmak için Mayıs ve Haziran ayları arasında Bitcoin ve Ethereum varlıklarını mevcut fiyatlarının üzerinde tasfiye ettiğini ileri sürüyor. Raporlar, aynı dönemde şirketin ortalama 1.745 dolar fiyatla 48.616 ETH ve coin başına ortalama 30.403 dolar fiyatla 1.591 BTC sattığını belirtiyor.

Thillainathan, mevcut küresel ekonomik ve politik çalkantıların kripto piyasalarını zararsız bırakmadığını iddia ediyor. 3.5 EH/s’lik mevcut bir Bitcoin madenciliği bilgisayar gücüyle Northern Data, Haziran ayında 239 BTC’yi Mayıs ayına göre yüzde 19 daha az çıkardığını belirtiyor. Öte yandan, 4.331 ETH madenciliği yapmak için neredeyse 223.000 GPU kullandı. Son piyasa çöküşünün özellikle kripto madencilerine zarar verdiğini belirtmek önemlidir. Kaynakların bildirdiğine göre, artan enerji fiyatlarına rağmen madencilik karlılığı yüzde 75’in üzerinde düştü. Sonuç olarak, çoğu madenci, faaliyette kalabilmek için mülklerini satmak zorunda kaldı.

Glassnode’un istatistiklerine göre, madencilerden borsalara Bitcoin çıkışı Haziran sonunda yaklaşık 9,476 BTC ile yedi ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Ek olarak, daha yeni veriler madencilerin ortalama 3.000–4.000 BTC sattıklarını ve bu miktarın yakında 8.000 BTC’ye ulaşabileceğini tahmin ediyor. Bunun piyasa satış baskısını artırdığını ve kripto para yatırımcıları için daha fazla acı çekmesine neden olabileceğini belirtmek önemlidir. Bitcoin fiyatının tam dibi hala bilinmemekle birlikte, madencilerin satışları tipik olarak bir kripto para birimi ayı piyasasının son aşamalarını tanımladı.

Piyasada son durum nedir?

Bitcoin 22.400 doların üzerinde yeni bir aylık yüksek seviyeye yükselirken boğaların piyasa üzerindeki kontrolü devam ediyor. Bazı altcoin’ler de yeşilde iyi durumda ve ETH neredeyse 1.500 dolar ile kendi başına bir yerel zirve çiziyor. MATIC çift haneli yükseliş kaydetti. Geçtiğimiz birkaç gün, çoğu altcoin için oldukça iyi geçti ve Ethereum, sorumluluğu üstlendi. Belki de son 9. shadow fork’un yayına girmesiyle körüklenen ETH, düşüşte.

Varlık 13 Temmuz’da yaklaşık 1.000 dolara düştü, ancak o zamandan beri neredeyse yüzde 50 değer kattı ve şu anda 1.500 dolara yakın. Bu, son 24 saatte yüzde 9’luk bir artışın ardından geliyor. Diğer bazı büyük ve orta büyüklükteki alternatifler günlük ölçekte etkiledi. MATIC, yüzde 18 artarak 0,9 dolara yükselenler arasında yer alıyor. Ayrıca, varlık bir haftada yüzde 65’in üzerinde arttı. ETC, bir günde benzer bir yüzde artışı gördü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir