Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.450
% 1.22
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.450
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Avrupa Komisyonu Üyelerinden Kripto Regülasyonu Çağrısı

Komisyon, dağıtılmış defter teknolojisine dayalı finansal ürünler için düzenlemeleri yıl sonuna kadar tamamlamayı umuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Avrupa Birliği için mevzuat öneren bir yürütme organı olan Avrupa Komisyonu, AB finansal hizmetler komiseri tarafından gerçekleştirilen açıklamalara göre üyelerini Kripto Varlık Piyasaları (MiCA) düzenlemeleri üzerinde anlaşmaya çağırıyor.

Komisyon Üyesi Mairead McGuinness, komisyonun ayrıca dağıtılmış defter teknolojisine (DLT) dayalı finansal ürünler için önerilen regülasyonları yıl sonuna kadar tamamlamayı umduklarını belirtti.

“Kripto varlıklar hızla gelişiyor ve yerli firmaların pazara dahil olmasını sağlarken, perakende yatırımcıların ilgisini de çekiyor.

Mümkün olan en kısa süre içerisinde sağlam kuralları yerleştirmek, bizim politikamız ve görevimizdir”

McGuinness’in çağrısına rağmen, AB Parlamentosu üyesi Eva Maydell, MiCA ile ilgili hala sorular olduğunu söyledi. Maydell, kesin bir tarih belirtmese de bu sürecin beklenenden uzun süreceği konusunda uyardı. Ek olarak bu alandaki işletmeleri yasaklamak istemediklerini de net bir biçimde vurguladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir