Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$64.694
% 4.92
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.694
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Avalunch Nedir? XAVA Ne İşe Yarar?

Avalunch nedir? Avalanche (XAVA), aslen Türk olan Emin Gün Sirer öncülüğünde ve Ava Labs tarafından geliştirilen bir altcoin’dir. Eylül 2020’de piyasa sürülmüştür. XAVA Coin, bir çok kripto paranın aksine blok zincirler yerine tek bir alt ağ üzerinden çalışmaktadır.

Avalunch nedir?

XAVA Coin, kendisine ait 4 farklı aşamalı konsensüs ile işleme girer. Son derece güvenilirliği yüksek olan kripto para birimidir. XAVA Coin, yaşanabilecek olası saldırılara karşı kendi platformunun yarısını koruyabilen bir projedir. Yatırımcılar, XAVA Coin ile sake işlemleri gerçekleştirebilir. Avalanche, platformunun yerel kripto para birimidir.

Projenin amacı, kendisine ait olan Slash-Sanowflake-Avalanche konsensüsünü yaratarak ağ üzerinde alınacak olan kararları tek bir oylama üzerinden alınmasını engellemektir. Tek bir oylama yerine round üzerinden karar almayı amaçlamıştır. Bu konsensüste ağdaki kararlar tek bir oylama üzerinden değil round’lar üzerinden alınır. Böylece, XAVA Coin işlemleri bu yöntemle gerçekleşir. Bu işlem sırasında güvenliğini sağlayabilmektedir. Ayrıca, işlemlerde hızlı onay ve düşük komisyon sunar.

Güncel verilere göre ile 1 XAVA Coin fiyatı 53.47 TL. XAVA Coin son 24 saatte %0.79 değer kazanmıştır. Güncel döviz kuruna göre 3.65 dolara denk gelmektedir. CoinMarketCap sıralamasına göre kripto para piyasalarında 3135.sırada yer almaktadır. Ayrıca, XAVA Coin’in 24 saatlik işlem hacmi ₺16.412.204 TL’dir. Dolaşımda olan arz bilgisi mevcut değil iken maksimum azami seviye arzı 100.000.000 XAVA Coin’dir.

XAVA Coin avantajları:

XAVA Coin’i ağda cüzdanlarında saklayan kullanıcılar stake işlemi sayesinde belirli vadenin sonunda XAVA Coin kazanabilme avantajına sahiptir. Ayrıca, Kripto piyasasındaki bir çok altcoin’e rağmen daha yüksek pasif gelir fırsatı sunmaktadır.

Yatırımcıların, cüzdanlar arası sınır ötesi transfer ve takas işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleşir. Ayrıca, Alım-satım işlemlerinde ise emir onayı kısa sürede kullanıcılara verilmektedir. Kullanıcılarına özel sunduğu avantajlı yatırımlar sayesinde zarar riski azalmaktadır. Proje, her türlü işlemlerde yatırımcılarından oldukça düşük komisyon ücreti tahsil etmektedir.

XAVA Coin dezavantajları:

Yatırımcılar, stake işlemi aracılığıyla pasif gelir elde etmek için ağa ait cüzdana sahip olması gerekmektedir. Bunun nedeni ise, Avalanche platformu avantajlarından sadece kendi ağında işlem yapan kullanıcılarına sunmasıdır. XAVA Coin madenciliği olmayan bir kripto paradır. Ayrıca bazı kripto paraların aksine diğer altcoin’lerin desteklemez.

Avalunch nedir? XAVA Coin’e Nasıl Sahip Olunur?

  • XAVA Coin, Gate.io, KuCoin, DigiFinex, MEXC gibi borsalarda listelenmektedir.
  • Öncelikle, yukarıda belirtilen XAVA Coin’in listelendiği herhangi bir borsa platformuna giriniz. Ardından ücretsiz hesap oluşturma sayfasına giriniz.
  • Sizden istenilen bilgileri girdikten sonra hesabınızı oluşturunuz.
  • Kimlik doğrulama işlemi adımlarını eksiksiz bir şekilde tamamlayınız.
  • Hesap açılış ve doğrulama işlemini tamamlanmasının ardından, borsanın para yatırma menüsünden sizin için uygun olan yöntem ile hesabınıza para transferi gerçekleştiriniz.
  • Son adımda ise, XAVA Coin’in listelendiği borsa sekmesine giriniz. Güncel fiyat üzerinden veya dilediğiniz tutarı girerek kolayca XAVA Coin sahibi olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir