Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.997
% 0.87
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.997
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Avalanche (AVAX) Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı

Son 24 saat içinde %20 oranında yükselen Avalanche (AVAX) tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu’yu (SHIB) geçerek piyasa değeri açısından 10. sırada yer aldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kendi adını taşıyan akıllı sözleşme platformunun yerel tokeni AVAX, Binance borsasında saat 11:03 TSİ’de tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) 138 dolarla ulaştı.

Piyasa değeri açısından önde gelen meme tokeni Dogecoin’i ve Ethereum katili meme tokeni Shiba Inu’yu geride bırakarak CoinMarketCap‘te 10. sırada yer aldı.

AVAX Rallisinin Arkasındaki Nedenler

Ava Labs CEO’su Emin Gün Sirer, 16 Kasım’da Dört Büyük muhasebe firmasından biri olan Deloitte ile ortaklık kurduğunu duyurmasının ardından AVAX’ın değeri artış göstermeye devam ediyor.

Kasım ayının başlarında, Avalanche destekçileri Blizzard adlı yeni bir fon başlattı. 220 milyon dolarlık yatırım fonuna Three Arrows Capital, Dragonfly Capital ve CMS Holdings gibi şirketler katkıda bulundu. Bunun üzerine, en iyi stabilcoin olan Tether, geçtiğimiz Çarşamba günü Avalanche blok zincirini desteklediğini duyurdu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version