Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.627
% 0.74
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.627
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Avalanche (AVAX), 220 Milyon Dolarlık Yeni Yatırım Fonunu Başlattı

Avalanche (AVAX) Vakfı, Avalanche blockchain‘ine daha fazla geliştirici getirebilme maksadıyla, yeni planını duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Organizasyon, Avalanche Vakfı’nın yanı sıra Ava Labs, Polychain Capital, Three Arrows Capital, Dragonfly Capital, CMS Holdings ve Republic Capital’in de katkılarıyla 220 milyon dolarlık yeni yatırım fonunu açıkladı.

Avalanche Vakfı, Blizzard adlı yeni yatırım programının DeFi, kurumsal uygulamalar ve NFT’lere odaklanan geliştiricileri çekeceğini umut ediyor. Bu programla birlikte gelecek vaat eden projelere yatırım yapılabilecek.

Fon haberi, Avalanche’ın DeFi geliştiricilerini hedef alan bir fon olan 180 milyon dolarlık teşvik programına başlamasından kısa bir süre sonra geldi.

Avalanche Vakfı Direktörü Emin Gün Sirer’in yaptığı açıklamada, Avalanche’ın son iki ay içinde platforma katılan kullanıcılar, uygulamalar ve varlıklar hususunda “inanılmaz bir büyüme” yaşadığını belirtti.

“Blizzard, bu büyümeyi daha da hızlandırmada ve Avalanche’ın projelerin ve endüstri içerisinde bir sonraki çağa öncülük eden kişilerin ilk yuvası olma konumunu sağlamlaştırmada önemli bir rol oynayacak”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir