Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.603
% 1.11
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.603
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Audius, Aylık Ortalama 7.5 Milyon Kullanıcıya Hizmet Veriyor

Web3 platformunda müzik hizmeti sağlayan Audius (AUDIO), aylık ortalama 7 buçuk milyon kullanıcıya ulaştı.

Katıldığı bir programda Audius CEO’su Roneil Rumburg, merkeziyetsiz müzik hizmetindeki yeni gelişmeleri değerlendirdi. Rumburg verdiği röportajda, genel platform kullanıcılarının kripto para biriminden haberi olmadığını belirtti. İnsanların odak noktasının müzik olması platformun daha hızlı büyümesine olanak sağladı. CEO’ya göre, pazar hacmi daha da artacak.

Rumburg Audius için Umutlu

CEO, Audius platformu ve AUDIO tokeninin arasındaki ilişkisine değindi. Rumberg’e göre, platform kullanıcılarının yaklaşık yüzde 10’unda kripto para cüzdanları yüklü. Şirket, varlığını 2 yılı aşkın süredir devam ettirirken, kullanıcı portföyü devamlılığını korudu.

Audius CEO’su Rumburg’un Röportajından Kesit

Cüzdan kullanma zorunluluğu olmadan platforma erişebilen kullanıcılar, merkeziyetsiz teknolojiden kolaylıkla yararlanabiliyor. Şirket verilerine göre, platform kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu elektronik müzik seviyor. Rumberg verdiği röportajda müzik zevki hakkında, şunları söyledi;

Forrest (kurucu ortağım) ve ben eskiden dans camiasına fanatik olarak dahildik ve ilk ulaştığımız sanatçılar dans ediyordu. Dans prodüktörleri çok ileri teknolojiye sahip olma eğilimindedir ve diğer türlerdekilerden daha çok anekdot olarak yeni ürünler denemeye isteklidir.

Rumburg, Spotify’ın yerini almayacaklarının altını çizdi. Merkeziyetsiz geleceğin yeni yeni bilinirlik kazandığına değinen CEO, ilerleyen zamanlarda daha fazla kullanıcıya erişebileceğini belirtti.

Rumburg, kripto para birimi AUDIO’nun, ayı piyasasını rahat bir şekilde atlatacağını aktardı. Yakın zamanda mainnet yayınlayarak, projenin canlanmasını sağlayacaklarını belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir