Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.132
% 1.42
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.132
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Astar Network (ASTR) Kurucusu Sota Watanabe Açıkladı!

Astar Network (ASTR)

Astar Network (ASTR) kurucusu Sota Watanabe yeni 2.0 güncellemesi ile token enflasyonun yarıya ineceğini açıkladı. Bu sayede token yakımları da belirli oranda artacak. Ek olarak, bu tokenomikinin 2. versiyonunun gelecek hafta yürürlüğe gireceğini söyledi.

İlginizi çekebilir: Astar Network Tokenomics 2.0’ı Duyurdu? Astar 2.0 Nedir?

Astar Network’ün resmi X (Twitter) hesabında yaptığı duyuruya göre, dApp Staking V3 Mekanizması gelecek hafta sunulacak. Ayrıca bu mekanizma token enflasyonunu yarı yarıya düşürecek ve yakım oranının artmasına sebep olacak.

Bu yakım mekanizması kripto geliştiricilerinin (Developer) ve kullanıcıların ilgisini çekiyor. Stakerler ve dApp kullanıcılarını bir araya getiriyor.

Güncelleme İle Neler Olacak?

Astar Network (ASTR) ‘ün resmi sitesindeki duyuruya göre, yeni güncelleme topluluğun sebep olduğu problemleri ve oluşan kusurları geliştirmeye öncü olacak. Ödüllerin Ölçeklenebilirliği ile değeri artan dApp’lerin sayısını da artırmak amaçlanmıştır. Ayrıca Astar Network (ASTR), Ödüllere Maksimum Sınır koyacak ve bu sayede dApp’ler adil bir ödül dağıtımı yapacak.

Son olarak yeni başlayan dApp’leri rekabete teşvik etmek amaçlanmıştır. Ancak yeni gelenler popüler olanlarla ile yarışamayacağı için Astar Network düzgün bir rekabet ortamı geliştirecek.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil ol.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version