Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$61.934
% 1.54
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 61.934
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

ASI Token Birleştirmesi Başlıyor! İşte Tüm Detaylar

ASI token

ASI token birleşimi resmen başladı ve 1. faz şu anda devam ediyor.

Borsalar kullanıcı bakiyelerini geçici olarak etkileyebilecek AGIX ve OCEAN tokenlerini delistinge başlattı. Süreç, SingularityNET’in AGIX ve Ocean Protocol’ün OCEAN tokenlerini Fetch.ai’nin FET tokenine dönüştürmeyi kapsıyor. Fetch.ai, FET sahiplerine, süreç otomatik olarak ele alındığı için bu ağ yükseltmesi sırasında herhangi bir işlem yapmalarına gerek olmadığını garanti etti.

Fetch.ai bugün ASI token birleşiminin 1. fazını başlattı. Fetch.ai daha önce, “acele etmeye gerek olmadığını” bildirerek, ilk odak noktasının yeniden markalaşma için zemin hazırlamak olacağını belirtti. Bu aşama, SingularityNET’in AGIX ve Ocean Protocol’ün OCEAN tokenlerini Fetch.ai’nin FET tokenine entegre ediyor.

İlginizi Çekebilir: Ethereum, XRP, ADA, DOGE ve DOT Teknik Analizi

Birleşimde halihazırda ilerleme kaydedildi, 1.780.753,42 AGIX, 771.689,49 FET’e ve 336.445,31 OCEAN ise 145.756,86 FET’e dönüştürüldü. Fetch.ai, ana ağındaki tutucuların ve stake edenlerin varlıklarının bu ağ yükseltmesi sırasında otomatik olarak ASI’ye dönüştürüleceğini doğruladı..

Kullanıcılar bakiyelerinde geçici değişiklikler görebilir, ancak Fetch.ai sorunsuz bir göç süreci sağlamak için tüm destekleyen taraflarla yakından çalışıyor. Tamamlandığında, kullanıcı bakiyeleri tekrar FET olarak görünecek. Bu değişikliklere rağmen, FET ticareti katılımcı borsalarda kesintisiz devam ediyor. Yeniden markalama süreci de başladı, proje adları ve logoları güncellendi ve AGIX ve OCEAN yatırımları kapatıldı.

En son güncelleme itibariyle, Yapay Süper Zeka İttifakı (FET) fiyatı 1,40 dolar, 24 saatlik işlem hacmi ise 193,2 milyon dolar. FET’e olan açık ilgi, son 24 saatte %4,69 artış göstererek şu anda 48,1 milyon dolar değerinde, birleşim süreci sonucunda artan ilginin yüksek bir olasılığını gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir