Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.653
% 2.05
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.653
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Art Block NFT Yenilenmeyi Planlıyor

Art Block NFT yenilenme öncesi Curated Series’i sonlandırdı ve şirket CEO’su yenilenmenin sebebi olarak platformun değişme ve gelişmesi olduğuna değindi.

Marka yenilemeye gitme kararı alan Art Block NFT Curated Series’i yenilemeden önce sonlandıracak. Series 8 Curated Series’e çıkarılacak son proje olacak.

Art Block NFT Marka Yenilemeye Gidiyor

Art Block, bir algoritma aracılığıyla Blockchain’de benzersiz dijital sanat eserleri üreten Ethereum tabanlı bir NFT projesidir. Projenin revaçta olduğu dönem geçtiğimiz yılın ağustos ayında yaşandı.

Son iki yılda, şirketin “kapalı bir proje ailesinin bir üyesi” olarak tanımladığı Art Blocks’un numaralı serilerinin bir parçası olarak yaklaşık 60.000 Curated proje yayınlandı.

Konu hakkında Medium’da yazan Druid şunları söyledi:

“Her seri numarası, evrimi ve sınırları zorlamasıyla bir sanat hikayesini de anlattı. Birçok kişi, bizim gibi, bir sette temsil edilen her Curated sanatçının yoğun ve güzel bir yaratıcılık anında olduğunu hissetti”

Art Blocks kurucusu Eric Calderon, şirketin güncellenmiş bir Küratörlük Kurulu ve marka yenilemesi de dahil olmak üzere platformunda iyileştirmeler üzerinde çalıştığını söyledi.

Calderon bu konu hakkında şöyle dedi:

“Art Blocks, daha rafine bir deneyime doğru gidiyor, son birkaç aydır inanılmaz ekibin temelde Art Blocks 2.0’ı icat ettiğimiz şeye yönelik yaptığı yoğun çalışmanın meyveleri”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir