Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.858
% 1.44
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.858
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ark Investment: Bitcoin 1 Milyon Dolar Olabilir

Amerikan yatırım yönetim şirketi Ark Investment, Bitcoin (BTC) fiyatının 2030 yılında 1 milyon dolar olacağı iddiasını yineledi.

Yatırım şirketinde analist olan Yassine Elmandjra, şirketin de yatırım yaptığı BTC fiyatının 1 milyon dolar olacağı iddialarını savundu. İddiaların dayanağını küresel ekonomiye bağlayan Elmandjra, önümüzdeki süreçte bunun daha iyi anlaşılacağını belirtti. Yatırım analistine göre, kripto paralar önümüzdeki yıllarda daha aktif bir rol alacak.

Ark Investment Bitcoin Maksimalistliğini Sürdürüyor

Kripto paraların öncüsü Bitcoin fiyatının 1 milyon dolar olabileceği iddiası, ilk olarak şirketin fon yöneticisi Cathie Wood tarafından ortaya atıldı. Wood’un iddialarını savunan Elmandjra, şirket olarak kripto paralara maksimalist bir bakış açısıyla yanaştıklarının altını çizdi. Şirketin güçlü isimleri, BTC fiyatının 2030 yılında 1 milyon dolara ulaşacağını düşünüyor.

Şirket tarafından ortaya atılan ve halen daha savunulan bu fikir, arkasında bir takım sebepleri de barındırıyor. Fed ve diğer merkez bankaları enflasyonu azaltmak için faiz oranlarını yükselttiğinden, BTC ve diğer risk varlıklarının fiyatı son birkaç ayda düştü. Şirkete göre, gelecekteki kullanım alanına bakıldığında, insanlar BTC’ye yatırım yapmak için halen daha önemli bir fırsata sahip.

Elmandjra, şunları söyledi;

Bitcoin’in potansiyeline baktığımızda, onu birkaç kullanım alanında görebiliyoruz. Bunlar, dijital bir değer deposu olması, bir ödeme ağına sahip olması, varlıkların kaybolmasına karşı bir sigorta poliçesi olması gibi şeyler. Her kullanım durumunu üst üste yığdığınızda, yaklaşık 28 trilyon dolarlık bir fırsata ulaşırsınız. Bu da Bitcoin başına bir milyon dolardan fazla değer anlamına gelir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir