Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.180
% 3.41
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.180
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Arjantin Futbol Federasyonu Metaverse Ortaklığı Kurdu

Metaverse

Arjantin futbol federasyonu, milli takımın Katar’daki Dünya Kupası zaferinin ardından metaverse platformu Upland ile ortaklık kurdu.

Anlaşmaya göre AFA, Liga Profesional de Fútbol’u (LPF) Upland’in metaverse platformuna taşıyarak Arjantinli futbol taraftarları, takımlar ve oyuncular arasındaki taraftar etkileşimini güçlendirecek. Oyunlaştırılmış fırsatların; takımlar, kulüpler, oyuncular, biletler, maçlardan önemli anlar, tarihi anlar ve diğer özel teklifler dahil olmak üzere çeşitli Arjantin futbolu dijital koleksiyonlarını içerdiği belirtiliyor.

Ortaklık ayrıca, LPF maçlarındaki önemli anların videolarının özel mülkiyetini sunduğu için Upland açısından bir ilki temsil ediyor. Çeşitli değiştirilemez tokenlerin satışı ile kullanıcılar lisanslı dijital varlıkları alıp sattıkça ve takas ettikçe Arjantin üst düzey ligine yeni bir gelir kaynağı sağlayacak.

Arjantin Futbol Federasyonu ile yapılan anlaşma, Upland’in Portekiz’in en iyi takımlarından FC Porto ve FIFA ile yaptığı ortaklıkların ardından geldi. Son anlaşmada Upland, Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası için, kısa süre önce tamamlanan turnuvanın önemli anlarını içeren lisanslı dijital koleksiyon ürünleri sunmuştu.

Spor dünyası, kripto para birimleri ve blok zinciri son yıllarda giderek daha fazla iç içe geçmiş durumda. Formula 1, Ağustos 2022’de NFT ve kripto para destekli mal ve hizmetler de dahil olmak üzere ticari markalar sunarken, McLaren ve Red Bull Racing bu sezon kendi Web3 ve NFT tekliflerini araştırdı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir