Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$60.978
% 3.49
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 60.978
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Arbitrum DAO, Oyun Ekosistemine 215 Milyon Dolarlık Fon Ayırdı

ARB (Arbitrum) Coin

Arbitrum Vakfı’nın Teklifi Onaylandı.  Ethereum Layer 2 ağı Arbitrum’un yönetişim DAO’su, Arbitrum Vakfı tarafından önerilen, oyun projelerini desteklemek amacıyla 225 milyon ARB’yi (yaklaşık 215 milyon dolar) üç yıl boyunca tahsis etme teklifini kabul etti.

Arbitrum Vakfı, Arbitrum’un Ethereum tabanlı Layer 2 ağı üzerindeki oyun projelerini desteklemek amacıyla büyük bir finansal taahhütte bulundu. Teklif, cari fiyatlarla 215 milyon dolar değerindeki 225 milyon ARB tokenini, yeni oluşturulan Gaming Catalyst Programı (GCP) aracılığıyla tahsis edecek. Bu program, Arbitrum /Orbit /Stylus’un farkındalığını ve benimsenmesini genişletmeyi hedefliyor.

İlk olarak Mart ayında duyurulan teklif, Cuma günü yapılan oylamada %75’in üzerinde destek alarak resmen kabul edildi. L2Beat, Wintermute ve oyun odaklı Treasure DAO gibi kuruluşlar teklifi desteklerken, Blockworks Research ve Camelot DAO karşı oy kullandı. Treasure DAO, X platformunda yaptığı açıklamada, “Arbitrum, oyun dünyasının evidir; tüm oyunlar, oyun zincirleri ve inşaatçılar burada yer alır. Haydi, biraz sihir gerçekleştirelim.” ifadelerine yer verdi.

Kripto Paralarla Hızlı Transfer: Sınırları Aş, Masraflardan Kurtul!

Fonun Dağılımı ve Yönetimi

Yayıncılar ve Geliştiriciler için Fonlar: Yeni ve erken aşamadaki geliştiriciler maksimum 500.000 ARB (yaklaşık 483.000 $) değerinde hibelere başvurabilecekler. Daha yerleşik geliştiriciler ise değer paylaşımı bileşeni olan yatırımlar için başvuruda bulunacaklar.

Altyapı ve Operasyonel Giderler: Fonların bir kısmı altyapı ile ilgili teşviklere ve operasyonel giderlere ayrılacak.

GCP Ekibi ve Yönetim: Günlük operasyonlar özel bir GCP ekibi tarafından yürütülecek. Program, GCP tarafından seçilen ve oyun deneyimi, girişim deneyimi, analiz/raporlama ve DAO yönetim becerilerine sahip 5 kişilik bir konsey tarafından denetlenecek. DAO, yatırım kararlarını ve ekip üyesi atamalarını veto etme yetkisine sahip olacak. GCP ekibinin operasyonel giderler için bütçe sınırı 25 milyon dolar olarak belirlendi; bu sınırın aşılması durumunda DAO onayı gerekecek.

Bu kapsamlı plan, Arbitrum ağının oyun ekosistemini güçlendirmeyi ve genişletmeyi hedefliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Arbitrum DAO, Oyun Ekosistemine 215 Milyon Dolarlık Fon Ayırdı” te bir düşünce

  1. Pingback: Ethereum Layer-2 Ağı Base, TVL'de 8 Milyar Doları Aştı

  2. Pingback: Kripto Fonlarına Girişler Sürüyor: Hacim Bir Haftada Yüzde 55 Arttı - Coin Mühendisi

  3. Pingback: Bir Kripto Para Platformu Daha Hacklendi! - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir