Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.890
% 3.10
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.890
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Araştırmacı: Bu 10 Metaverse Coin Ocak’a Damga Vurabilir!

Mevcut fiyatları değerlendirmek isteyenler metaverse coin trendini yakından takip ediyor. Bu yazıda, tahminlerin kesinlik bulundurmadığını unutmadan, kripto araştırmacısı Mark Arguinbaev’in listesinden 10 potansiyel projeyi inceleyelim.

İşte Ocak ayı için metaverse coin listesi

  • Alien Worlds (TLM), WAX Blockchain tabanlı popüler metaverse coin oyunudur. Kullanıcıların ekosistemlerine katılarak pasif gelir elde etmelerini sağlayan NFT madenciliği ve staking mekaniğine sahip. Analiste göre TLM’nin en iyi yanı, son derece düşük olan giriş maliyeti. Kullanıcılar, 10 dolardan daha az bir yatırımla Trillium madenciliğine başlayabiliyor.
  • Sırada, patentli VR gözlüğüyle CEEK VR (CEEK), analiste göre teknolojiyle 2022’de büyük fiyat artışları gösterebilir.
  • Victoria VR (VR), Unreal Engine destekli metaverse projelerinden biridir. Çok yakında, mal ve hizmet alıp satmasına ve daha pek çok şeye olanak tanıyan MMORPG özelliklerini içerecek. Analiste göre sanal dünya halka açıldığında ATH seviyesini rahatça kırabilir.
  • Metahero (HERO), kullanıcıların ultra gerçekçi 3D tarama teknolojisi ile kendilerini taramalarına ve metaverse’de kendilerinin kopyasını oluşturmalarına olanak tanıyor. Metahero, analistsin ifadesiyle “listedeki tüm projeler arasında en sağlam topluluk desteğine ve yatırımcı güvenine sahip”.
  • WAX (WAXP), yeni metaverse coinler için popüler seçeneklerden biri olarak hizmet veren Blockchain platformu. PoS mekanizması kullandığı için uzun vade potansiyele sahip. Ek olarak, yüksek gas ücretlerine ihtiyaç duymuyor.

Coinmuhendisi.com  olarak hazırladığımız metaverse rehberlerine buradan (bölüm-1, bölüm-2) ulaşabilirsiniz.

  • Sıradaki THETA, Twitch benzeri Blockchain tabanlı yayın platformu. Katy Perry gibi ünlü sanatçılarla ortaklıkları var. THETA, üzerine inşa edilebilecek bir dizi proje için TNT-20 token standardı üzerinde çalışıyor. THETA, ekosistemlerini geliştirmeye ve platformlarının sağlamlığını genişletmeye devam ederken, analiste göre 2022’de izlenmeye değer.
  • Sandbox (SAND), piyasa liderlerinden ve RPG özelliklerini dahil ederek kullanıcıların karakterlerini geliştirmelerine ve becerilerini geliştirmelerine olanak tanıyor. Analiste göre mevcut fiyat düşüşü giriş fırsatı olarak değerlendirebilir.
  • Üçüncü sırada, manşetlere taşınan arazi satışlarıyla Decentraland (MANA), çeşitli oyunlarla pasif gelir imkânı sağlıyor. Burada konser, kumarhane, oyunlar ve eğlenceye dair çeşitli kulüplere katılabilirsiniz.
  • Sıradaki seçim, metaverse’lere altyapı görevi görecek Polygon (MATIC), Ethereum için ikinci katman ölçekleme çözümüdür. Analiste göre hızlı işlemleri ve düşük maliyeleri MATIC’i zirvelere taşıyacak.
  • Analistin ilk sıra seçimi, sayısız NFT ve metaverse projesine ev sahipliği yapmaya hazır Solana (SOL), Solana, dünyanın en hızlı büyüyen ekosistemlerinden birine sahip. Analiste göre metaverse projeleri ve oyunları için en popüler platformlardan biri haline gelecek. SOL, Binance ve FTX borsalarında listeleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir