Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.470
% 3.24
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.470
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Aptos Name Services (ANS) Tanıtıldı

Kripto para piyasasında rüzgar gibi esen Aptos (APT), mainnet’i Autumn‘un ilk gününde yeni bir lansman ürününü tanıttı.

Birçok kripto borsasında listelenen ve yoğun ilgi gören Aptos, Aptos Name Services (ANS) ürününü duyurdu. Blog paylaşımıyla şirket, sınıfının en iyisi olma yolunda ilk merkeziyetsiz domain platformunu başlattığını duyurdu. ANS hizmeti, ağın daha verimli kullanımını ve kullanıcıların projeyi kısa sürede benimsemesini sağlayacak.

ANS Kullanıcılara Sunuldu

ANS, tüm kullanıcılarının cüzdan erişimini kolaylaştıracak. Aptos Wallet sahipleri için genel anahtarları yerine, kullanıcılar tarafından okunabilen bir alan adı kullanmalarına izin verecek.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre ANS, Aptos’un ağ yapısındaki tüm uygulamalar için gelişmiş ağ araçları sağlayacak. Ayrıca ANS, çok sayıda ekosistem entegrasyonu sunacak. Mainnet’in birinci günündeki yeni ürünü, ANS kullanıcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

Aptos Alan Adı, ANS Nasıl Alınacak?

Aptos alan adını almak isteyen kullanıcılar, ekosistemin kendine ait cüzdanına sahip olmak zorundalar. Cüzdan sahipleri, kolay arayüz sistemiyle ANS hizmetine erişebilecekler. Cüzdan panelinden alan adlarını sorgulayan kullanıcılar, müsait olan adları kolayca satın alabilecek. Daha sonra, satın alınan alan adını kullanmak isteyenler ayarlar kısmından güncelleme yapabilecek.

Şirket, ANS‘yi hizmete sokmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Ayrıca, farklı ürün ve hizmetler üzerinde yoğunlaştıklarının da mesajını verdi.

Şirkete göre ANS alan adlarının faydaları, şu şekilde aktarıldı;

1- Daha iyi kullanıcı deneyimi
2- Benzersiz Web3 kimliği
3- Hedef adresler ve alt alanlar
4- Kullanıcıların kişisel isimlerini kullanabilme imkanı

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir