Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.079
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.079
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Aptos, MoonPay ile Entegrasyon Ortaklığı Kurdu

Ölçeklenebilir akıllı sözleşmeler platformu Aptos, ekosistem projesi Petra cüzdanının entegrasyonu için MoonPay ile ortaklık kurdu.

Bu yıl, birçok proje kripto endüstrisine damga vurdu. Optimism ve Arbitrum gibi ölçeklenebilirlik projelerinin yanında, Aptos projesinin de rüzgarı esti. Projenin arkasındaki ekip olan Aptos Labs, girişimlere ve geliştirmelere odaklandı. Ekip, yatırım turlarından topladığı yüz milyonlarca fonu projeyi geliştirmek için harcama kararı aldı. Başarılı bir şekilde mainnet ve token süreçlerini geçiren proje, ekosisteminin geliştirmeye odaklandı. Son olarak ekip, ekosistemin bir ürünü olan Petra cüzdanı için yeni entegrasyon sürecini başlattı.

Aptos, MoonPay ile Ekosistem Geliştirmelerine Odaklandı

Layer-1 blockchain olan Aptos‘un arkasındaki ekip Aptos Labs, MoonPay‘in teknolojisini kendi cüzdanlarına entegre edecek.

Web3 Fintech şirketi MoonPay, sistemi sayesinde kullanıcıların Aptos ekosistemine katılmasına yardımcı olacak. Kripto cüzdanı Petra ile başlayacak sürecin, gelecekte Aptos ağındaki diğer projelere de yansıması bekleniliyor. Merkeziyetsiz uygulamalara yoğunlaşan proje, MoonPay ile uzun yolculuk yapmayı planlıyor.

MoonPay’de küresel satışlardan sorumlu başkan yardımcısı olan Bree Blazak, büyüyen Aptos ekosisteminde ilk olarak Petra ile entegre olacaklarını duyurdu. Blazak, ağın genişlemesi ve büyümesiyle birlikte misyonlarını gerçekleştirmek için başka bir adımın atılacağını ifade etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir