Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$59.032
% 3.28
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 59.032
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Aptos İçin Yükseliş Sinyali! 25$ Seviyelerine Ulaşabilecek Mi?

Aptos, 5$ seviyelerinde dip yaparak yeni bir formasyon yapısı oluşturmayı deniyor ve 25$ seviyelerini hedefliyor. Bu çıkış trendi, olası bir yükselişin işaretçisi olarak dikkat çekiyor.

Aptos, dip seviyelerinden başlattığı yükseliş trendi ile 11$ seviyelerine kadar güçlü bir çıkış gerçekleştirdi. Bu yükseliş sırasında oluşan çanak formasyonu, Aptos’un sağlam bir toparlanma gösterdiğine işaret ediyor. Eğer kripto piyasasındaki olası bir düşüş devam ederse, Aptos, kulp formasyonunu tamamlayabilir. Sonrasında Çanak Kulp formasyonunu tamamlayarak 25$ seviyelerine kadar süren bir yükseliş potansiyeli sunabilir. Bu süreçte Bitcoin  fiyat aksiyonlarını dikkatlice izlemek önemlidir.

Aptos Formasyonu Tamamlayıp 25$ Seviyelerine Ulaşabilecek Mi ?

 

Çanak formasyonunu tamamladıktan sonra Aptos, 9.70$ seviyesi üzerinde istikrarlı bir performans sergileyemedi. Bitcoin fiyatındaki dalgalanmalar, APT‘yi oldukça etkiledi ve her Bitcoin aksiyonuna bağlı olarak hareket etti. Bu dönemde, vadeli işlemlerde pozisyon alan yatırımcılar için zorlu günler yaşandı.

Şu an alt destek noktasının 7.34$ seviyelerinde olması nedeniyle, Aptos’ta ortadan işlem almak riskli olabilir. Bu nedenle, yeni alım veya eklemeler yapmayı düşünen yatırımcılar dikkatli olmalıdır. Alt destek noktalarından beklenen tepki geldikten sonra bir yükseliş trendi yaşanabilir ve daha sonra 11$ üzerinde destek sağlanırsa, Aptos 13.36$ direnç seviyesini ele geçirmeye çalışabilir. Eğer bu noktada haftalık kapanışlar gerçekleşirse, 25$ fiyat hedefine hızlı bir yükseliş gösterebilir. Yatırımcılar, bu süreçte piyasa koşullarını yakından takip etmeli ve stratejilerini buna göre ayarlamalıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir