Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.660
% 4.16
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.660
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Applied Digital, 100 Milyon Dolarlık Fon Başlattı

Applied Digital, sıkıntılı kripto varlıklarına yatırım yapmak için 100 milyon dolar toplamak amacıyla fon başlattı.

Kripto para piyasasında ayı yönlü hareketlilik devam ediyor. Ayı trendinin yoğun etkisi, kripto varlıkları ve kripto varlıklar ile ilişkili kurumsal şirketleri olumsuz yönde etkiledi. Küresel ekonominin de yan etkileriyle yıpranan piyasada, şirketler yoğun mesai harcıyor. Özellikle Bitcoin (BTC) madenciliği, son zamanların en zorlu süreçlerine girdi. Bitcoin madenciliğindeki fırsatı değerlendirmek isteyen Applied Digital, 100 milyon dolarlık bir fon arayışına girdi.

Applied Digital, Bitcoin Madenciliğine Yoğunlaştı

Bitcoin (BTC) madenciliği şirketleri, sıkıntılı ve sancılı dönemden geçiyor. Bu dönemde birçok şirket, iflas ederek hizmetlerini durdurmak zorunda kaldı. Applied Digital, bu şirketlere yönelerek fırsatları değerlendirmek istiyor.

Madencilik şirketi, Bitcoin madenciliği yapan şirketlerin iflasın eşiğine gelmesini fırsat olarak değerlendiriyor. Özellikle şirket, madencilik araçlarını ucuza toplamak için yeni yollar aramaya başladı.

Madencilik sektöründe barındırma hizmeti sağlayan şirket, yeni fonu müşteri tabanını büyümek için kullanmak istiyor. Şirketin CEO’su Wes Cummins, Bitcoin madenciliğinin gün geçtikçe daha sıkıntılı bir hale geldiğini belirtti. Ayrıca Cummins, madencilik ekipmanlarının ucuzlamasını bir fırsat olarak gördüklerini aktardı.

Cummins, önümüzdeki aylarda birkaç kamu madencisinin iflas edeceğini iddia etti. CEO, tüm bu karmaşada ucuzlayan madencilik araçlarını toplamak için fon arayışına başladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir