Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.441
% 0.45
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.441
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

ApeCoin Büyük Duyuruyla Fırladı: Balinalar APE Kapıyor!

Bored Ape Yatch Cub NFT koleksiyonundaki token olan Apecoin (APE), geçtiğimiz aylarda gördüğü rekor seviyelere yaklaştı. Peki, bu son yükselişinin ardında neler var? İşte detaylar…

ApeCoin yükseliyor: İşte nedeni

ApeCoin’in geçtiğimiz gün boyunca gördüğü rallisinin büyük bir kısmı, kurucu Yuga Labs’ın yaklaşmakta olan metaverse’ü hakkında yaptığı duyuruya ilişkin spekülasyonlara atfedilebilir.  APE son 24 saatte yüzde 28.3 artarak 16.47 dolarlık rekor seviyeye yaklaştı. En son kazanımları, Decentraland’ı (MANA) 4.3 milyar dolarlık piyasa değeriyle en büyük metaverse tokenı olarak geride bıraktı. ApeCoin ve Bored Ape NFT’lerine balina ilgisi de son 24 saat içinde hızla arttı, çünkü traderlar Yuga’dan büyük bir duyuru bekliyor.

Yuga Labs, Mart ayında Otherside adlı metaverse’ü için bir tanıtım fragmanı yayınladı. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere APE ve birkaç NFT koleksiyonunu içeren bir metaverse olacağı gerçeğinin ötesinde proje hakkında çok az şey biliniyor. Yuga, Nisan ayında proje hakkında daha fazla bilgi vereceğini söyledi. Proje için yerel bir token olarak hizmet etmek üzere Mart ayında ApeCoin’i piyasaya sürmüştü.

Duyurunun yakın bir tarihte geleceği düşünülüyor

Çoğunluk, 20 Nisan’ın internet meme kültürü için önemli bir tarih olduğu göz önüne alındığında, Yuga’dan yakın bir zamanda bir duyurunun geleceğini düşünüyor. 23 Nisan aynı zamanda Bored Ape Yacht Club lansmanının birinci yıl dönümü. Bored Ape NFT sahibi olan “Renegademasterr”, Yuga’nın yakında metaverse arazi satışına başlamayı planladığını söylüyor.

Bu sırada, WhaleStats verileri APE’in son 24 saat içerisinde en çok satın alınan tokenlar arasında olduğunu gösteriyor. “BlueWhale0093” olarak adlandırılan bir ETH balinası, son 24 saat içinde tokens yönelik en büyük işlemi yaptı ve 3.9 milyon dolardan yaklaşık 300.000 tokeı çantasına attı. Bu sırada Bored Ape NFT’lerindeki işlem hacimleri Salı günü yüzde 100 arttı. Koleksiyonun taban fiyatı da NFT alımındaki artışla birlikte yüzde 9 arttı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir