Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.254
% 0.68
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.254
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Anthony Scaramucci’den “Black Friday” Yorumu

Anthony Scaramucci, kripto piyasasında yaşanan düşüşü, kripto sektörünün “black friday’i” olarak nitelendirdi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto dünyasında COVID-19’un yeni varyantı dedikodularıyla birlikte düşüş yaşandı. Ancak Scaramucci bu düşüşün bir fırsat olduğuna inanıyor.

Scaramucci, yaşanan düşüşü kripto sektörünün “black friday’i” olarak nitelendirerek, insanların bu düşüşten faydalanması gerektiğini ifade etti.

“Bu bir satın alma fırsatıdır. Black Friday ve her şey indirimde”

Scaramucci, kripto topluluğun sükunete davet etti. Düşüşe sebep olan korkunun kripto piyasasının temellerini etkilemediğini ve büyük resimde kriptoların daha güçlü bir biçimde çıkacağına inandığını söyledi.

“Eğer bizim gibi uzun vadeli temellere inanıyorsanız, satın alma zamanı. Ben bunun yalnızca şu anda riskli olduğunu düşünüyorum. Bitcoin ve diğer kripto varlıkların oynaklığı, insanları sektörden uzaklaştırıyor”

Meksikalı milyarder Ricardo Salinas Pliego da, ABD hükümetinin para politikası sebebiyle, insanların Bitcoin alması gerektiğini ifade etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir