Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.552
% 2.18
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.552
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Anthony Scaramucci, Enflasyondan Korunmak İçin Bu Üç Kriptoyu İşaret Etti

Hedge fon yöneticisi Anthony Scaramucci, enflasyondan korunmak için Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Algorand‘ın (ALGO) önemli olduğunu düşünüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Squawl Box’a konuşan Scaramucci, Bitcoin’in tıpkı DVD’lerin rafa kalkması gibi altını rafa kaldıracağını düşünüyor”

“Asla short altın satmayacağım. 5.500 yıllık bir değer deposu geçmişi var. Ancak toplumumuzdaki diğer her şey gibi büyük bir gelişime sahip teknik bir mülk aldığınızda, bazı şeyleri gölgede bırakma eğilimi söz konusu.

DVD’lerimiz vardı ancak artık Netflix’e ve stream’e geçtik. Satoshi Nakamoto, bizi temelde yeni bir çağa soktu. Bitcoin ile ilişkili olan teknik özellikler altından sonsuz derecede daha iyi. Bitcoin’i maliyetsiz bir şekilde hareket ettirebilir ve neredeyse maliyetsiz bir şekilde barındırabilirsiniz.

21 milyon arzı olduğunu ve şu anda çıkarılan altının yalnızca %65’ine sahip olduğumuzu unutmayın. Arz sıkıntısı ve teknik özellikler düşünüldüğünde bence uzun bir süre içinde altından muhtemelen on kar daha iyi olacak”

Scaramucci, enflasyonist baskılar sebebiyle hem altının hem de Bitcoin’in birlikte yükselebileceğini söylese de, Bitcoin, Ethereum ve Algorand gibi dijital varlıkların önemine vurgu yaptı:

“Altın yükselebilir mi? Kesinlikle. %6 enflasyon olacaksa altın yükselebilir mi? Elbette. Ancak paramı Bitcoin’e koyardım ve müşterilerimi de bunu yapmaları için teşvik ediyorum”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir