Kriptolar:
30481
Bitcoin:
$57.440
% 5.41
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.17
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 4.06
Korku & Açgözlülük:
50 / 100
Bitcoin:
$ 57.440
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Anthony Scaramucci: Bitcoin Kurumsal Olarak Benimsenecek

anthony scaramucci bitcoin

Skybridge Capital’ın kurucu ortağı Anthony Scaramucci, Bitcoin (BTC)’nin kurumsal benimsenmesinin hala başlangıç aşamasında olduğunu ve yeni gelenlerin hâlâ ilk aşamalarda olduğunu düşünüyor.

Yatırımcı, kurumsal benimsenmenin “şu anda gerçekleştiğini” söyledi ve CNBC ile yaptığı Perşembe günü yaptığı bir röportajda daha fazla emeklilik fonunun yakında BTC tahsislerine sahip olduklarını açıklayacağını öngördü.

Scaramucci, “Bu büyük kurumların çoğu için düzenleyici onay, sınırlayıcı adımdı ve Bitcoin artık buna sahip,” dedi. Unutmayın, eğer Bitcoin’e uzun vadeli yatırım yapmazsanız, kısa vadeli yatırım yapıyor olabilirsiniz.

15 Mayıs’a kadar, 100 milyon dolardan fazla varlığa sahip yaklaşık bin büyük yatırımcı, portföylerinde en az bir ABD Bitcoin spot ETF’si bulundurduklarını açıkladı. Wisconsin Eyaleti Yatırım Kurulu (SWIB) bu yatırımcılardan biriydi; bu hafta ETF’lere 162 milyon dolarlık bir taahhütte bulunduğunu açıkladı.

Scaramucci’ye göre, kurumlar Bitcoin’i “toplam taktik varlık tahsisi endeksi”ne dahil edilmeden önce Bitcoin ile uğraşıyorlar.

Bu görüşü Salı günü destekleyen Bitwise CIO Matt Hougan, kurumlar müşteri varlıklarını dikkatli bir şekilde Bitcoin’e maruz bıraktığında, portföylerinin %1 ila %5’ini kripto para birimine tahsis etmeye başlayabileceklerini söyledi.

Scaramucci, Bitcoin’in neden bu kadar geniş bir benimsenme bulacağı sorulduğunda, “dijital altın kategorisi”ne ait olduğunu, yani Bitcoin’in ana uygulamasını bir ticaret aracı olarak değil, bir değer saklama aracı olarak gören yatırımcılar grubuna dahil olduğunu belirtti. MicroStrategy icra kurulu başkanı Michael Saylor da bu grupta yer alıyor; Bitcoin’in para birimi olarak kullanımını “bir dikkat dağıtıcı” olarak nitelendirmiştir.

Bitcoin’de hâlâ erken aşamalarda olduğumuzu düşünüyoruz, ancak bazen erken olmak size birçok darbe ve yara aldırır,” dedi.

Scaramucci, bu yılın başlarında Bitcoin’in 2025 yılına kadar coin başına 170.000 dolar değerinde olacağını öngörmüştü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Anthony Scaramucci: Bitcoin Kurumsal Olarak Benimsenecek” te bir düşünce

  1. Pingback: Bitcoin Nedir? – Kripto Paraların Öncüsü Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir